bab kita

Ayo ngerti liyane

Beijing Superlaser Technology Co., Ltd. minangka produsen peralatan medis lan kecantikan profesional sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan.Wiwit diadegake ing 2010. Pabrik Superlaser wis setya riset lan pangembangan biomedis, teknologi fotoelektrik, teknologi kontrol lan peralatan dermatologi laser medis profesional dhuwur-dhuwur liyane, lan wis dadi salah sawijining produsen kecantikan medis foto-elektronik sing paling maju. industri.

produk

  • Laser Rambut 808
  • Laser Rambut 808
  • Mesin Facelift HIFU

Apa Pilih Kita

Ayo ngerti liyane

Kabar

Ayo ngerti liyane

  • PDT Photodynamic Skin Rejuvenation Beauty Instrument

    Instrumen kecantikan rejuvenasi kulit photodynamic PDT minangka proyek kanggo manajemen kulit rai kanggo salon kecantikan.Photodynamic kanggo nindakake efek kaendahan rai liwat macem-macem bagean cahya beda.Abang (640nm), biru (423nm), ijo (532nm), y...

  • Picosecond Laser Pambuka

    Picosecond, utamane minangka cara kaendahan lan kaendahan.Ing urip, iku utamané kanggo ngenthengake bintik-bintik, nambah nada kulit, nggawe kulit firmer, lan uga mbusak kisut cilik kanggo entuk tujuan rejuvenation kulit.Iku utamané liwat laser frekuensi dhuwur, utamané kanggo ...

  • Pamilihan Penting Kanggo Peralatan Ngilangi Rambut Laser

    1. Laser semikonduktor: Mesin penghapus rambut laser semikonduktor minangka salah sawijining sistem penghapusan rambut laser sing paling klinis digunakake, kanthi dawa gelombang 810nm.Ing babagan dawa gelombang, melanin folikel rambut nyerep cahya kanthi relatif kuat ing pita dawa gelombang iki, sing bisa ngrusak ...