Mesin Q-switch laser freckle remover

Katrangan singkat:


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

 

Ngalih Qlaser freckle removerbisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit kanggo tekan lapisan jero saka kulit, supaya partikel pigmen nang kulit bisa enggal ulig, lan partikel pigmen ulig bakal ditelan dening makrofag manungsa.Mengko, alon-alon diangkut adoh.Amarga laser saka dawa gelombang tartamtu bisa tekan tissue pigmen diseased liwat epidermis lan dermis, wis efek ketok ing tissue pigmented peteng.Q-switch laser freckle remover mung dianggo ing partikel pigmen, supaya epidermis kulit arang rusak utawa malah rusak, lan ora ana karusakan ketok kanggo tektur kulit, supaya ora ana bekas ing kulit.

 

Sawetara cara sing aman lan sehat bisa digunakake kanggo mbusak freckles:
1. Njamin kualitas turu.Kerep turu lan kurang turu bakal nyepetake penuaan kulit lan nambah deposisi melanin.Mbentuk karya ilmiah lan cukup lan wektu istirahat kanggo njamin wolung jam turu, supaya kulit uga bisa duwe cukup wektu kanggo ngaso lan ndandani dhewe.
2. Gunakake kosmetik kurang.Kosmetik ngandhut logam abot kayata merkuri, timbal, lan arsenik.Dheweke bisa nggawe sampeyan katon nggumunake sawise dandanan, nanging rega ing mburi kaendahan iki yaiku kualitas kulit sing mudhun.Logam abot sing infiltrasi uga bisa ngindhuksi lan nambah melanin ing lapisan jero kulit, nggawe bintik-bintik luwih jelas.Mulane, nyoba ora nggawe.Yen sampeyan ora bisa nyingkiri, sampeyan kudu ngelingi mbusak dandanan kanthi ati-ati.
3. Apa proyek apik kanggo nglindhungi srengenge.Sinar ultraviolet ing srengenge minangka salah sawijining panyebab bintik-bintik.Iki ndadekake melanin laten dadi aktif lan alon-alon dadi bintik-bintik cilik.Sadurunge metu, sijine sunscreen sadurunge.Nalika srengenge wis kuwat, sijine payung anti-ultraviolet utawa nganggo topi srengenge kanggo ngalangi srengenge sabisa saka pasuryan.
4. Ngombe anggur abang kanthi moderat.Anggur abang bisa mbantu ngilangi radikal bebas, nolak oksidasi sel, lan ningkatake sirkulasi getih lan nyusoni kulit.Nduweni efek sing apik kanggo nyuda bintik-bintik lan rejuvenating kulit.
5. Aja lali kanggo ndandani sawise cahya srengenge.Sanajan sampeyan wis nyiapake kanggo pangayoman srengenge, mesthi bakal ana kekurangan.Ing wektu iki, sampeyan kudu mulih lan nindakake karya ndandani sawise srengenge.Saliyane nglamar krim perbaikan, elinga kanggo nambah kelembapan ing kulit rai.
6. Gunakake produk perawatan kulit alami.Akeh unsur industri sing ditambahake ing produk ngilangi freckle umum, lan panggunaan jangka panjang asring duwe efek samping.Disaranake nggunakake krim anti-freckle sing digawe saka ekstrak tanduran murni alami, sing aman lan ora ana efek samping.Sawise nggunakake konsisten, efek anti-freckle katon lan ora mbalek maneh.
7. Mangan luwih akeh panganan kanggo kaendahan.Akeh panganan sing apik kanggo nutrisi kulit.Contone, tomat ngemot glutathione sing bisa nyegah melanin, wortel sugih karoten sing bisa ngilangi radikal bebas lan antioksidan, lan vitamin C lan E kabeh kosmetik.helper apik.

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita