Q-switched Nd:YAG peralatan kaendahan kanggo pigmen tato mbusak mesin laser yag

Katrangan singkat:


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

working principle

 

 

Wiwit laser saka dawa gelombang tartamtu bisa tekan jaringan pigmen saka lesi liwat epidermis lan dermis, iku mung tumindak ing partikel pigmen, supaya epidermis kulit wis sethitik utawa ora karusakan, lan ora ana karusakan ketok kanggo tektur. saka kulit, supaya kulit ora ana bekas tatu ing kulit.Laser energi dhuwur digunakake kanggo langsung mbanting lan mbusak pigmen ing jaringan sing lara, lan klompok pigmen sing cocog kanthi cepet ngembang lan bledosan nalika digawe panas.Partikel-partikel cilik sing dilindhungi dening makrofag ing awak diklumpukake dening makrofag lan pungkasane diekskresi liwat sistem limfatik ing awak manungsa.Kromofor jaringan sing lara bakal mboko sithik nganti ilang, lan jaringan kulit normal ing sakubenge meh ora bakal rusak amarga ora nyerep dawa gelombang sinar laser sing tetep.

pico-deep-laser-1-768x768

 

微信图片_20211118164147picoway nd yag laser (3)

product feature

Fitur siji:
Laser dinamis, energi luwih klempakan, lan karusakan Milih saka partikel pigmen kuwat: output pulsa cahya dening laser pulsa ngalangi umum wis kedadean saka osilasi istirahat, kang ndadekake kabeh laser pulsa jembaré banget sudhut, lan daya puncak. mung kilowatt, sing ora bisa nggayuh efek perawatan klinis sing cocog.Laser Q-switched bisa ngowahi paling saka energi partikel disimpen dening unggul menyang energi laser ing wektu cendhak banget, lan output pulsa raksasa laser karo daya puncak megawatts, enggal crushing partikel pigmen ing kulit lan entuk. efek samesthine dikarepake..
Fitur loro:
Q-switched Nd:YAG dual-wavelength laser pulsed bisa nambani macem-macem penyakit pigmen intractable: ① Ota nevus: abu-abu-biru mottled plakat biasane katon ing sisih ndhuwur sisih ndhuwur pasuryan, lan malah sclera saka eyeball bakal. duwe werna abu-abu-biru, pigmen jero menyang dermis.②Freckle: Bintik-bintik coklat cilik wiwit saka pucuk jarum nganti ukuran butir beras, kasebar ing pipi lan irung, biasane ana ing bocah cilik lan tansah ana.③Tato, tato alis, lan tato eyeliner: pigmen artifisial nandur ing dermis, utawa tatu sing ora disengaja nyebabake timbal potlot, bubuk wesi, lan liya-liyane mlebu ing kulit.④Zygomatic nevus: Sawise pubertas, kluster bintik-bintik sing ana ing loro-lorone balung pipi utawa ing sisih njaba mata loro, jarum abu-abu-biru nganti ukuran butir beras, mboko sithik katon ing sawetara pasien sing duwe warisan kulawarga. .⑤ Sunburn: tonjolan sing bentuke oval utawa alus, coklat peteng, sing gampang katon ing njaba lengen, mburi tangan, ngarep pedhet lan pasuryan, kira-kira ukuran butir beras nganti duwit receh limang sen, lan wiwit katon ing umur tengah

picoway nd yag laser (6) picoway nd yag laser picoway nd yag lasers

 

微信图片_20211118164228

picoway nd yag laser (2)before and after IPL

 

 

Piranti laser Q-switched iki utamane digunakake kanggo mbusak lesi kulit sing berpigmen, hiperpigmentasi sing disebabake dening pigmen campuran lan hiperpigmentasi traumatik.
Bisa uga digunakake kanggo mbusak macem-macem moles lan bintik: kayata Ota nevus, Ito nevus, bintik Mongolia, zygomatic brown-cyan nevus, bintik café-au-lait, keratosis seborrheic, bintik nevus, lan nevus junctional.

 

Laser Q-switched ikiperalatan kaendahannduweni efek banget kanggo mbusak lesi kulit sing berpigmen kayata tato, tato alis, tato eyeliner, tato lambe lan tato traumatik.

picosure-laser-eyebrow-removal-acne-treatment

 

specification

Model

SL-NY402

Ukuran titik

φ2-10mm

Dawane gelombang

1064nm/532nm

Mode output

7 output lengen panuntun lampu gabungan

Sumber cahya

Lampu Xenon Pulsed

Sistem Pendinginan

pendinginan banyu sirkulasi internal sing ditutup

Mode

Pulsa Tunggal

syarat Pwr

110V, 60Hz utawa 230V, 50Hz

Frekuensi

1-10Hz

Konsumsi Pwr

1760VA

Beam ngarahake

632nm laser

Bobot resik

120 kg

Energi Output (Maks)

1000mJ @1064nm
500mJ @532nm

ukuran

838L x 380W x 890H
(ora kalebu lengen lan gagang pandhuan sing entheng)

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita