Babagan awake dhewe

Beijing Superlaser Technology Co., Ltd.

Kita minangka studio desain sing percaya karo kekuwatan desain sing apik.

Madeg

Perusahaan kita diadegaké ing 2010,lan wis dadi salah siji saka manufaktur paling majeng sakaphoto-industri kecantikan medis elektronik.

daya

Pabrik Superlaser dumunung ing Beijing, nyekeli 3000 meter persegi pabrik produksi standar, karo baris proses produksi internasional majeng.

Diekspor

Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika Latin, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Serikat, Kanada lan wilayah lan negara liyane.

Babagan awake dhewe

Beijing Superlaser Technology Co., Ltd. minangka produsen peralatan medis lan kecantikan profesional sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan.Wiwit diadegaké ing 2010. Pabrik Superlaser wis setya riset lan pangembangan biomedis, teknologi fotoelektrik, teknologi kontrol lan peralatan dermatologi laser medis profesional dhuwur-mburi liyane, lan wis dadi salah siji saka manufaktur paling majeng saka kaendahan medical foto-elektronik. industri.

Kualitas
%
Aftermarket
%

Miturut kekuwatan riset ilmiah sing kuwat, Superlaser wis ngenalake teknologi laser kecantikan canggih saka Amerika Serikat, lan kerja sama karo universitas lan institusi riset profesional ing omah lan ing luar negeri kanggo ngembangake lan ngasilake seri produk, kalebu baris produk mbusak rambut laser diode, Q ngalih laser NDYAG, fractional CO2 laser, Em-sculpt lan Cryolipolysis mesin slimming, HIFU facelift mesin, 1064nm laser pulsa dawa, IPL SHR, PDT e-light laser, etc.

about-us (2)

Pabrik Superlaser dumunung ing Beijing, nyekeli 3000 meter persegi pabrik produksi standar, karo baris proses produksi majeng internasional, dilengkapi personel R & D kepileh, teknisi lan perancang, nggunakake peralatan deteksi majeng, kayata oscilloscope, spektrometer, meter energi laser, meter geter, etc., strictly ngontrol saben proses, supaya nyedhiyani pelanggan karo kabeh-babak, kualitas layanan kualitas profesional efisien.

Ing bidang cosmetology medical, Superlaser wis di senengi dening pelanggan pasar domestik lan manca lan Highly ngalembana dening ora pati cetho ing lapangan gaya produk, kualitas, rega karo kaluwihan lengkap kanggo entuk kinerja biaya banget, supaya perusahaan wis digawe anteng lan sehat. pembangunan ing kompetisi pasar sengit.Produk perusahaan digunakake akeh ing dermatologi, departemen bedah plastik lan salon kecantikan gedhe lan medium, pusat pelangsing ing omah lan ing luar negeri.Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika Latin, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Serikat, Kanada lan wilayah lan negara liyane.

Gambar Perusahaan

Tim sales kita

about-us (3)

Bengkel kita

about-us (4)

lini produksi kita

about-us (6)

Gudang kita

about-us (7)

Packing

about-us (8)

Jalur perakitan

about-us (9)