peralatan bedah co2 kosmetik medis laser co2 laser.Kontak nancy!

Katrangan singkat:


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

 

WhatApp:http://wa.me/8618710146963

 

MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963

 

MOB/Whatsapp/Zalo/line: +18710146963

 

E-MAIL:nancy@superlaser.com.cn

 

Facebook :https://www.facebook.com/alble.zhu/

 

11

Surgery wis mbukak jaman anyar kosmetik medis.Resurfacing kulit laser CO2 ultra-pulsa kanthi energi dhuwur wis mbukak teknologi anyar ing operasi kosmetik.Iki nggunakake energi dhuwur, laser pulsa sing cendhak banget kanggo nguapake jaringan kulit sing tuwa lan rusak tanpa lara Lan jaringan ing saubengé, meh ora ana getihen nalika proses perawatan, lan ambane tumindak bisa dikontrol kanthi akurat.Efek kasebut wis dikonfirmasi kanthi lengkap dening bunder bedah plastik medis internasional, lan dikenal minangka "nggawe jaman anyar kosmetik medis";Kajaba iku, ana laser CO2 ultra-pulsa energi dhuwur Perawatan tas mripat, ngorok, lan malah laser whitening untu, lan sapiturute, karo efek curative sing aman lan tepat, perawatan prasaja lan cepet wis nggawe siji Ajaib sawise liyane. ing bidang kosmetik medis.Kosmetologi laser wis nggawe kosmetik medis minangka langkah maju, lan dianugerahi konotasi pembaharuan kosmetik medis.

 

Operasi laser wis mbukak jaman anyar kosmetik medis, lan resurfacing kulit laser CO2 ultra-pulsa energi dhuwur wis mbukak teknologi anyar ing operasi kosmetik.Iku ngganti karakteristik fokus laser kanggo nggawe titik laser dadi titik, nggunakake generator pola kanggo drive galvanometer mindhai kanggo mindhai titik miturut pola tartamtu, lan generate panas dhuwur instantaneously, mangkono prodhuksi cethek-kanggo-jero. efek ing kulit Padha vaporization, karusakan termal ora bisa dibalèkaké, lan wilayah dadi panas.Efek kasebut bisa digunakake kanggo mbusak jaringan target ing jangkoan pemindaian.Cara mindhai grafis dipérang dadi rong jinis: scan sequential lan scanning acak (karusakan termal beda ing wilayah lokal kulit).Intensitas, Kapadhetan, wangun lan ukuran saben titik cahya dikontrol dening komputer, supaya bisa ngontrol kanthi tepat mbusak target.Jero organisasi bisa nggayuh tujuan perawatan.Efek saka resurfacing kulit laser kalebu: penguapan epidermis (mbusak moles kaya bintik-bintik, mbusak keratosis seborrheic, lan mbusak keratosis sing disebabake cahya) lan ngrangsang sintesis kolagen anyar (ngilangake kerutan).

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita