Diode laser hair removal mesin 1064nm 808nm 755nm

Katrangan singkat:

 

Diode laser hair removal mesin 1064nm 808nm 755nm

Fitur 1) Aman lan permament rambute aman, 2) pain free lan cocok kanggo sembarang kulit, 3) Cocog kanggo sembarang rambute bayangan ing pasuryan, lengen, armpits, dodo, bali, bikini, wentis lan bagean awak liyane.

 


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.1 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Diode laser hair removal mesin 1064nm 808nm 755nm:Diode laser hair removal machine 1064nm 808nm 755nm Fitur 1) Aman lan permament rambute aman, 2) pain free lan cocok kanggo kulit sembarang, 3) Cocog kanggo sembarang rambute bayangan ing pasuryan, lengen, armpits, dodo, bali, bikini, wentis lan sembarang perangan awak liyane
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    Detail Produk

    Tag produk

    微信图片_20220422173513

    PABRIK

    808 (4)

    BENGKEL

    808 (5)

    GARIS MAJLIS

    808 (6)

    GUDANG & KEMASAN

    808 (7)

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita