Saluran Distributor

Distributor Channel (2)
25341
Distributor Channel (5)

Organisasi sing kadhaptar

Bisnis legal minangka syarat dhasar

Reputasi perusahaan

Nduwe kemampuan kredit lan reputasi bisnis sing apik

Jaringan pemasaran

Kanthi jaringan dodolan sing diwasa lan stabil

Kapabilitas finansial

Kemampuan manajemen keuangan sing apik

Distributor Channel (8)