Mesin laser DPL IPL peremajaan kulit penghapusan jerawat laser penghapusan rambut fraksional IPL mesin laser

Katrangan singkat:


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

Apa Teknologi IPL Fractional?

 

Teknologi IPL pecahan nggunakake bledosan energi pecahan kanggo mesthekake kulit waras luwih cepet nalika menehi asil sing luwih apik tinimbang sistem IPL tradisional.Energi Cahya Intens dikirim ing hotspot ninggalake papan kanggo regenerasi jaringan.Fractional IPL menehi asil sing efisien babagan tuwa, garis-garis halus lan kerutan, karusakan srengenge, pori-pori sing mbukak, kulit abang lan rosacea uga kukul lan parut.

 

Fungsi:

 

Pengetatan, toning, lan smoothing rai sing luar biasa kanggo kulit sing luwih rata!Teknologi IPL Fractional menehi asil rejuvenating kulit sing luwih apik kanthi efek samping sing luwih sithik lan wektu mandheg.Iki nyuda tandha-tandha tuwa ing kulit kanthi cara sing luwih aman & luwih cepet dibandhingake karo piranti IPL tradisional.Kerjane kanthi ngliwati permukaan kulit (epidermis) kanggo nggawe ing sisih ndhuwur area mikro derma karusakan sing diubengi dening jaringan sehat.Akibaté, proses penyembuhan alami lan luwih cepet dirangsang ngganti cacat kulit kanthi kulit anyar lan sehat.Iki kedadeyan kanthi nambah produksi kolagen ing kulit.

 

• Nambani kabeh pratandha saka tuwa lan bali firmness kulit
• Ngedongkrak produksi Kolagen kanthi ngrangsang sel fibroblast
• Mbusak noda abang ing gulu lan dodo
• Nyuda & tightens pori gedhe
• Nyuda kisut lan garis
• Nambani Couperose lan patch abang ing pasuryan utawa gulu
• Nyuda tandha saka kukul
• Nambani Hiperpigmentasi
• Brightens kulit lackluster
• Ngruwat Age Spots

 

Kukul, parut kukul lan malah breakouts sok-sok mengaruhi kabeh wong ing sawetara tahapan urip.Akeh panyebab kalebu owah-owahan hormonal, hereditas, intoleransi panganan, perawatan kulit sing ora apik utawa kecenderungan genetik.Duwe kukul utawa breakouts bisa mengaruhi kapercayan.Jerawat bisa kalebu bintik-bintik ing dagu utawa jeblugan rai lengkap.Tujuan perawatan yaiku kanggo nglawan bintik-bintik, nglawan infeksi, nyepetake penyembuhan lan nyegah lan nyuda bekas parut.
IPL pecahan nggunakake kekuwatan energi cahya pecahan sing dikirim menyang situs kukul liwat kapiler cilik sing ditemokake ing kulit.Iki ngasilake aksi anti-bakteri sing alami ing kulit sing nyegah bakteri nggawe infeksi maneh, nyuda kukul lan parut sing nyebabake.

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita