Rega Emsculpt paling murah kanggo didol tesla sculpt peralatan estetika mesin sculpting

Katrangan singkat:

Teknologi EmSculpt nggunakake kekuwatan energi HIFEM (High Intensity Focus Electromagnetic), supaya bisa nyingkirake bulge sing ora dikarepake kanthi cepet lan ora invasif.Energi khusus kasebut efektif banget amarga nyebabake kontraksi otot sing ekstrem sing mbangun lan ngukir otot sing ndasari. Mayoritas komposisi awak manungsa kalebu jaringan lemak (kira-kira 25%) lan otot (42% lanang / 36% wadon).Akeh tata cara alamat lemak subcutaneous kang hubungan karo wangun awak sakabèhé, lan abang bisa menehi tampilan slimmer.Otot sing ndasari uga penting amarga nada otot sing luwih apik nemtokake kontur awak kanthi nyuda prolaps / laxity lokal lan nambah tampilan estetis sing luwih sehat.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (5)

rega emsculpt paling murah for salepatung teslaperalatan estetika body sculpting mesin teori:

Teknologi EmSculpt nggunakake kekuwatan energi HIFEM (High Intensity Focus Electromagnetic), supaya bisa nyingkirake bulge sing ora dikarepake kanthi cepet lan ora invasif.Energi khusus kasebut efektif banget amarga nyebabake kontraksi otot sing ekstrem sing mbangun lan ngukir otot sing ndasari. Mayoritas komposisi awak manungsa kalebu jaringan lemak (kira-kira 25%) lan otot (42% lanang / 36% wadon).Akeh tata cara alamat lemak subcutaneous kang hubungan karo wangun awak sakabèhé, lan abang bisa menehi tampilan slimmer.Otot sing ndasari uga penting amarga nada otot sing luwih apik nemtokake kontur awak kanthi nyuda prolaps / laxity lokal lan nambah tampilan estetis sing luwih sehat.

Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac (1) Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (6)

rega emsculpt paling murah for salepatung teslaperalatan estetis mesin sculpting awak duwe 3 gagang:

Handle normalcocok kanggo wilayah gedhe gain otot lan mundhut lemak ing padharan, bokong lan bagean liyane.
Ngalahake awakcocok kanggo wilayah cilik, kayata lengen, sikil lan pundhak.
Bantal bokongcocok kanggo alangan fungsional lantai panggul sing disebabake dening relaksasi otot lantai panggul wanita, kayata inkontinensia urin.(bantal iki bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan)

Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (11) Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (9) Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (10)

rega emsculpt paling murah kanggo didol tesla sculpt peralatan estetika mesin patung cooper strip coils:

Energi dhuwur
Coil Strip cooper kita nambah jumlah giliran coil, nyuda celah ing antarane gulungan, lan luwih efektif nambah induktansi.Induktansi sing diukur tekan 30uH sing tekan kontraksi otot sing luwih jero.

Wektu discharge dawa
Nalika induktansi tambah, bisa mesthekake yen energi output cukup gedhe, kanthi energi gedhe, perawatan luwih nyaman.

Relatif kurang panas
Desain saluran udara sing cocog luwih apik ngidini wektu kerja sing luwih dawa kanthi frekuensi dhuwur lan energi sing dhuwur, lan karya sing terus-terusan bisa diwujudake.

Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (12) Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (3)

Rega emsculpt iki luwih murah kanggo didol, yaiku peralatan estetika tesla sculpt kanggo patung awak, nambah otot lan nyuda lemak, nggunakake teknologi HI-EMT kanggo nggawa perawatan non-invasif kanggo wanita postpartum lan ngatasi masalah rektus.Mesin emsculpt iki ngleksanani otot weteng, mbentuk garis rompi / ngleksanani otot pinggul, nggawe pinggul peach / ngleksanani oblique abdomen ...

Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (7) Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (4) Emsculpt price lowest for sale tesla sculpt aesthetic equipment body sculpting mac ( (8)

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita