• ultrasonic scalpel hifu machine

    mesin ultrasonik scalpel hifu

    Ing Amerika Serikat, pisau bedah ultrasonik disetujoni dening FDA kanggo ngangkat alis ing taun 2009 lan kanggo ngangkat dagu lan kulit gulu sing longgar ing taun 2012. Bisa uga digunakake kanggo ngobati hiperhidrosis ketiak, miturut pandhuan kanggo Ultrasound.Panganggone scalpel ultrasonik mung bisa nambah kerutan entheng nganti moderat lan kulit kendur, sing cocog kanggo pasien enom.Nanging, ana akeh faktor sing nyebabake penuaan kulit, ora mung nyuda lan ora normal kolagen lan elastisitas ...
  • High intensify focused ultrasound beauty machine HIFU therapeutic machines. Contact Vivian Now!

    Mesin terapi ultrasonik fokus dhuwur sing intensif HIFU.Hubungi Vivian Saiki!

    WhatApp: http://wa.me/8613641380750   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 13641380750   E-MAIL: vivian@superlaser.com.cn   Facebook: https://www.facebook.com/vivian.zhao.14268/  
  • 3D hifu wrinkle removal skin lift machine. Contact Nancy!

    Mesin angkat kulit 3D hifu kerut.Hubungi Nancy!

      WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/  
  • Vital injector skin booster needle mesotherapy machine

    Vital injector kulit booster jarum mesin mesotherapy

    Mesin mesotherapy jarum injector kulit sing penting uga diarani mesin injeksi banyu, sing nggunakake jarum kaping pirang-pirang tekanan negatif kanggo nyuntikake nutrisi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit terhidrasi, plump lan mengkilat, Teknik vakum sing aman nyuda obat. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 injeksi ...
  • CFDA certificate NMPA approved Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Water injection machine

    Sertifikat CFDA NMPA disetujoni Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Water mesin injeksi

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun uga disebut mesin injeksi banyu, kang nggunakake tekanan negatif kaping jarum kanggo inject gizi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit hydrated, plump lan mengilap, technique vakum aman minimalake tamba. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 mode injeksi pilihan ...
  • hyaluronic acid injector machine for micro-plastic surgery

    mesin injektor asam hyaluronic kanggo operasi plastik mikro

    Apa kesan sampeyan babagan pistol meso injektor penting iki?Pakar hidrasi?Rahasia kanggo whitening lan rejuvenating kulit?Ya, ora kabeh apik!Sawise maca ing ngisor iki, sampeyan bisa uga duwe pangerten sing luwih akurat babagan jarum meso injektor sing penting iki!Perlu wektu kanggo nyerep, lan efek bakal katon ing seminggu!Iku dudu operasi mikro, ora ana asil pasca operasi langsung;iku dudu spesialisasiku kanggo nggawe kulit tanpa cacat ing sawetara detik.Nanging bisa mbantu sampeyan nghidrat kanthi jero ...
  • Water light needle skin whitening and rejuvenation meso therapy machine

    Water cahya jarum whitening kulit lan rejuvenation mesin terapi meso

    Enem fungsi jarum cahya banyu 1, moisturizing lan ngunci banyu jarum cahya banyu bisa ngeterake asam hyaluronic menyang lapisan dermis, èfèktif ngunci Kelembapan, lan nggawe kulit plump lan plump.2, whitening lan rejuvenation Kulit peteng, peteng lan kusam disebabake srengenge, radiation, cahya lan faktor liyane ing weekdays, Shuiguang Needle bisa mbantu ngatasi masalah.3, firming munggah Amarga tuwa, serat elastis kulit ilang, lan kulit asline tenan lan elastis dadi ngeculke.Banyu...
  • Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Water injection machine syring needles vacuum system lifting facial machine

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Mesin Injeksi Air Jarum Syring Sistem Vakum Angkat Mesin Wajah

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun uga disebut mesin injeksi banyu, kang nggunakake tekanan negatif kaping jarum kanggo inject gizi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit hydrated, plump lan mengilap, technique vakum aman minimalake tamba. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 mode injeksi pilihan ...
  • Dema & Star Syring Needles Vacuum System Lifting Facial Machine Vital Injector Mesotherapy Gun Water injection machine

    Dema & Star Syring Needles Sistem Vakum Angkat Mesin Wajah Vital Injector Mesotherapy Gun Mesin Injeksi Air

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun uga disebut mesin injeksi banyu, kang nggunakake tekanan negatif kaping jarum kanggo inject gizi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit hydrated, plump lan mengilap, technique vakum aman minimalake tamba. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 mode injeksi pilihan ...
  • Dema & Star Syring Needles Facial Machine Vital Injector Mesotherapy Gun Water injection machineVacuum System Lifting

    Dema & Star Syring Jarum Mesin Wajah Vital Injector Mesotherapy Gun Mesin Injeksi Air Sistem Vakum Angkat

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun uga disebut mesin injeksi banyu, kang nggunakake tekanan negatif kaping jarum kanggo inject gizi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit hydrated, plump lan mengilap, technique vakum aman minimalake tamba. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 mode injeksi pilihan ...
  • Laser and light source of laser hair removal machine Long pulse Nd: YAG laser pulsed light

    Laser lan sumber cahya mesin laser hair removal Pulse dawa Nd: YAG laser pulsed cahya

    Laser lan sumber cahya mesin mbusak rambut laser Nalika nggunakake prinsip "photopyrolysis selektif" kanggo laser rambut aman, dawa gelombang laser lan jembaré pulsa kudu mesthekake yen laser tekan folikel rambut tanpa ngrusak jaringan jejer.Pasinaon klinis wis nuduhake yen dawa gelombang luwih dawa, luwih jero penetrasi, luwih cilik panyebaran, nanging panyerepan melanin sing luwih miskin, mula energi kudu ditambah, nanging ora bisa ngrusak epidermis;...
  • 2940nm erbium laser machine for tattoo removal and wrinkle removal skin rejuvenation

    2940nm mesin laser erbium kanggo mbusak tato lan kerut rejuvenation kulit

    Apa laser erbium?Laser Erbium minangka jinis laser pulsed negara padhet kanthi dawa gelombang 2940nm, lan dawane gelombang persis ing puncak panyerepan banyu sing paling dhuwur.Dibandhingake karo laser karbon dioksida tradisional (10600 micromm), pasukan panyerepan banyu tambah dening bab sepuluh kaping.Mulane, erbium padhet iki Ing teori, laser saenipun bisa nimbulaké panas cepet saka kulit entheng.Ing kasus karusakan termal minimal, penguapan jaringan sing tepat, t ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2