Fiber Coupled Diode Laser

  • FCD laser 1064 fiber coupled long pulse nd yag laser hair removal machine

    FCD laser 1064 serat ditambah pulsa panjang nd yag laser hair removal machine

    Apa teknologi Fiber Coupled Diode?Cahya sing diasilake dening pirang-pirang laser dioda digabung dadi serat multimode siji-inti kanthi susunan lensa mikro, supaya bisa ngirim cahya menyang papan sing dituju.Desain inovatif iki njamin distribusi energi seragam, tingkat karusakan kurang, umur dawa lan gampang pangopènan laser dioda.Boslaser Fiber Coupled Diode Laser kanggo Depilation.Laser FCD dumunung ing njero kerangka utama tinimbang handpiece.Mulane, energi laser ditransfer dening serat ...
  • High power fiber coupled laser diode FCD Permanent hair removal laser machine

    Serat daya dhuwur ditambah laser diode FCD Permanen mesin laser mbusak rambute

    Apa teknologi Fiber Coupled Diode?Cahya sing diasilake dening pirang-pirang laser dioda digabung dadi serat multimode siji-inti kanthi susunan lensa mikro, supaya bisa ngirim cahya menyang papan sing dituju.Desain inovatif iki njamin distribusi energi seragam, tingkat karusakan kurang, umur dawa lan gampang pangopènan laser dioda.Boslaser Fiber Coupled Diode Laser kanggo Depilation.Laser FCD dumunung ing njero kerangka utama tinimbang handpiece.Mulane, energi laser ditransfer dening f ...
  • FCD hair removal machine fiber coupled laser diode Sapphire contact cooling system

    Serat mesin cabut rambut FCD digandhengake karo dioda laser sistem pendinginan kontak Sapphire

    Apa teknologi Fiber Coupled Diode?Cahya sing diasilake dening pirang-pirang laser dioda digabung dadi serat multimode siji-inti kanthi susunan lensa mikro, supaya bisa ngirim cahya menyang papan sing dituju.Desain inovatif iki njamin distribusi energi seragam, tingkat karusakan kurang, umur dawa lan gampang pangopènan laser dioda.Boslaser Fiber Coupled Diode Laser kanggo Depilation.Laser FCD dumunung ing njero kerangka utama tinimbang handpiece.Mulane, energi laser ditransfer dening f ...