• portable diode laser 3wavelength hair laser machine 755nm 808nm 1064nm laser hair reduction device
  • diode laser hair removal portable  three wavelengh 755nm 1064nm 808nm .milesman .portable diode

    diode laser hair removal portabel telung wavelengh 755nm 1064nm 808nm .milesman .portable diode

      Contact Superlaser factory professional saleman Nancy Now!   WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/ Diode laser 755nm/808nm/1064nm 3 in 1 ,advantage Combined 808nm for All Skin Type, All Hair Colors; DIODE LASER 808NM; With Gemany Imported Diode Laser;Half Treatment Time Perform more treatment sessions in less time, allowing you to quickly treat la...
  • Features diode laser hair removal machine FDA approved and CE certificate

    Fitur diode laser hair removal machine disetujoni FDA lan sertifikat CE

    Fitur mesin laser dioda sertifikat FDA lan CE 1. Mesin dioda laser anyar nawakake desain modular sing inovatif, gampang dijaga lan bisa ditambah kanthi antarmuka pangguna sing intuisi, pendinginan kulit sing efisien lan sistem rong tangan.2. Sistem two-handpiece (Dhukungan Kustomisasi) Multiply opsi perawatan karo sistem loro-handpiece anyar kita lan ngirit wektu karo macem-macem handpieces disambungake bebarengan.Maneuverability maksimum lan penanganan luwih apik 3. New kelas medical gedhe lan ekonomi ...
  • 1000W high power diode laser hair removal machine oem odm

    1000W daya dhuwur laser diode mesin mbusak rambute oem odm

    1000W daya dhuwur diode laser rambut aman mesin gambaran New teknologi kaluwihan diode laser rambute mesin: 1. TEC cooling aktif TEC desain cooling aktif, mesthekake ontinuously digunakake kanggo 10 jam ing 30C Kamar-Suhu.Sistem Pendingin Udara 2.3D Kabeh panas saka komponen bakal digawe adhem kanthi sistem pendingin udara 3D.3. Heat Insulation Water Tank 4. Liter Heat insulation tank, diubengi dening Heat insulation material, tansah njaga suhu banyu ing ngisor 20C 5. Safety...
  • 1000W high power diode laser hair removal machine with screen handle oem odm

    1000W daya dhuwur diode laser rambute mesin aman karo layar nangani oem odm

    1000W daya dhuwur diode laser mesin rambute aman nangani karo gambaran layar Kaluwihan teknologi anyar diode laser rambute mesin: 1. TEC cooling aktif TEC desain cooling aktif, mesthekake ontinuously digunakake kanggo 10 jam ing 30C Kamar-Suhu.Sistem Pendingin Udara 2.3D Kabeh panas saka komponen bakal digawe adhem kanthi sistem pendingin udara 3D.3. Heat Insulation Water Tank 4. Liter Heat insulation tank, dikelilingi oleh Heat insulation material, tansah njaga suhu banyu ...
  • FCD laser 1064 fiber coupled long pulse nd yag laser hair removal machine

    FCD laser 1064 serat ditambah pulsa panjang nd yag laser hair removal machine

    Apa teknologi Fiber Coupled Diode?Cahya sing diasilake dening pirang-pirang laser dioda digabung dadi serat multimode siji-inti kanthi susunan lensa mikro, supaya bisa ngirim cahya menyang papan sing dituju.Desain inovatif iki njamin distribusi energi seragam, tingkat karusakan kurang, umur dawa lan gampang pangopènan laser dioda.Boslaser Fiber Coupled Diode Laser kanggo Depilation.Laser FCD dumunung ing njero kerangka utama tinimbang handpiece.Mulane, energi laser ditransfer dening serat ...
  • DPL (Dye Pulse Light) Laser photon skin rejuvenation treatment machine

    DPL (Dye Pulse Light) Mesin perawatan rejuvenasi kulit foton laser

    DPL (Dye Pulse Light), teknologi cahya spektrum sempit anyar, kanthi cepet lan efisien ngatasi masalah pigmentasi rai lan telangiectasia (wajah abang).Amarga efek curative iku Ngartekno ngluwihi rejuvenation foto, lan siklus perawatan wis Ngartekno shortened, wis epoch-making pinunjul ing lapangan teknologi rejuvenation kulit kosmetik optik.Bentenipun antarane DPL lan IPL? 1.IPL: Panggunaan 400-1200nm sudhut-spektrum cahya pulsed kuat kanggo tr...
  • 808 nm diode laser  808 hair removal laser machine

    808 nm diode laser 808 mesin laser mbusak rambut

    Laser dioda 808 nm digunakake kanggo mbusak rambut meh kabeh jinis kulit kanthi sukses.Nanging titik laser iki cukup cilik, lan perawatan alon.Ing taun-taun pungkasan, laser dioda kanthi bintik-bintik sing luwih gedhe dikenalake nanging diwatesi babagan fluence (kurang saka 20 J/cm2) lan durasi pulsa.kita 808 nawakake kauntungan saka nggabungke paramèter diadegaké lan titik gedhe.Piranti kasebut dilengkapi macem-macem pilihan perawatan sing bisa adaptasi kanggo mbusak rambut sing apik kanthi fluence dhuwur lan ...
  • Multifunctional beauty machine with advanced technologies IPL&RF,Nd: Yag Laser

    Mesin kaendahan multifungsi kanthi teknologi canggih IPL&RF, Nd: Yag Laser

    Deskripsi Produk Multifunctional Elight IPL RF Nd Yag Laser Permanen SHR OPT Salon Equipment Peremajaan Kulit Tattoo Removal Hair Removal Beauty Machine Fitur utama 1. Mesin kaendahan multifungsi anyar kanthi teknologi canggih (IPL&RF, Nd: Yag Laser), layar operasi ragu .Sampeyan bisa nindakake Elight /Bipolar RF (fungsi iki ndhukung OEM / ODM) perawatan lan perawatan Laser kanggo customer ing wektu sing padha ing 1 mesin kanggo ngirit wektu lan biaya.
  • IPL hair removal laser SHR OPT laser cosmetic machines. Contact Nancy!

    IPL hair removal laser SHR OPT mesin kosmetik laser.Hubungi Nancy!

    WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/  
  • Laser diodo depilacion laser epilation machine laser hair removal business. Contact Nancy!

    Laser diodo depilacion laser epilation mesin laser hair removal bisnis.Hubungi Nancy!

      WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/  
  • 808nm Laser Portable hair removal laser device. Contact Nancy!

    808nm Laser Piranti laser mbusak rambut portabel.Hubungi Nancy!

      WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/     Portable hair removal laser device principle: The portable laser hair removal device 808nm method is based on the principle of selective photothermodynamics. By reasonably adjusting the energy and pulse width of the laser wavelength, the laser can penetrate the ...