IPL SHR Elight Laser

  • Cosbeauty IPL Photon Rejuvenation Hair Removal Aparatus

    Cosbeauty IPL Photon Rejuvenation Rambut Aparatus

    IPL (intens pulsed cahya) punika spektrum sudhut saka 420nm-1200nm.Mesin cahya pulsed sing kuat bisa digunakake kanggo perawatan sing beda-beda kanthi ngganti saringan.
    420nm/430nm: perawatan kukul;perawatan kukul
    530nm/560nm/590nm/640nm: mbusak pigmentasi lan rejuvenation kulit
    480nm / 530nm / 580nm: mbusak vena laba-laba lan terapi pembuluh darah;
    640nm / 690nm / 700nm / 750nm / 800nm: mbusak rambut permanen

  • OPT IPL SHR Laser Hair Removal Machine Permanent Hair Removal Beauty Equipment

    OPT IPL SHR Laser Hair Removal Machine Permanen Hair Removal Beauty Equipment

    IPL (intens pulsed cahya) punika spektrum sudhut saka 420nm-1200nm.Mesin cahya pulsed sing kuat bisa digunakake kanggo perawatan sing beda-beda kanthi ngganti saringan.
    420nm/430nm: perawatan kukul;perawatan kukul
    530nm/560nm/590nm/640nm: mbusak pigmentasi lan rejuvenation kulit
    480nm / 530nm / 580nm: mbusak vena laba-laba lan terapi pembuluh darah;
    640nm / 690nm / 700nm / 750nm / 800nm: mbusak rambut permanen

  • Intense Pulsed Light IPL Photon Rejuvenation Medical Laser Hair Removal Equipment

    Intens Pulsed Light IPL Photon Rejuvenation Medical Laser Hair Removal Equipment

    IPL (intens pulsed cahya) punika spektrum sudhut saka 420nm-1200nm.Mesin cahya pulsed sing kuat bisa digunakake kanggo perawatan sing beda-beda kanthi ngganti saringan.
    420nm/430nm: perawatan kukul;perawatan kukul
    530nm/560nm/590nm/640nm: mbusak pigmentasi lan rejuvenation kulit
    480nm / 530nm / 580nm: mbusak vena laba-laba lan terapi pembuluh darah;
    640nm / 690nm / 700nm / 750nm / 800nm: mbusak rambut permanen

  • DPL (Dye Pulse Light) Laser photon skin rejuvenation treatment machine

    DPL (Dye Pulse Light) Mesin perawatan rejuvenasi kulit foton laser

    DPL (Dye Pulse Light), teknologi cahya spektrum sempit anyar, kanthi cepet lan efisien ngatasi masalah pigmentasi rai lan telangiectasia (wajah abang).Amarga efek curative iku Ngartekno ngluwihi rejuvenation foto, lan siklus perawatan wis Ngartekno shortened, wis epoch-making pinunjul ing lapangan teknologi rejuvenation kulit kosmetik optik.Bentenipun antarane DPL lan IPL? 1.IPL: Panggunaan 400-1200nm sudhut-spektrum cahya pulsed kuat kanggo tr...
  • IPL hair removal laser SHR OPT laser cosmetic machines. Contact Nancy!

    IPL hair removal laser SHR OPT mesin kosmetik laser.Hubungi Nancy!

    WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/  
  • Selective photothermal effect laser DPL high-level upgraded version of IPL Dye Pulsed Light

    Efek fototermal selektif laser DPL tingkat dhuwur versi upgrade saka IPL Dye Pulsed Light

    Apa DPL?DPL minangka versi IPL sing ditingkatake kanthi tingkat dhuwur.Iku singkatan saka Dye Pulsed Light.Akeh dokter nyebataken rejuvenasi kulit cahya spektrum sempit lan rejuvenasi kulit presisi.Mancarake cahya pulsed spektrum sempit sing dipilih ing pita 100nm, DPL nduweni kaluwihan ing ngisor iki: 1. DPL Precise 500: Spektrum cahya pulsa sing kuat dikompress ing 500 nganti 600nm lan ngemot rong puncak panyerepan oxyhemoglobin bebarengan.Spektrum luwih ditargetake lan kita ...
  • IPL Beauty Equipment Depilacion Laser SHR in Medicine Salon & Spa Equipment

    IPL Beauty Equipment Depilacion Laser SHR ing Kedokteran Salon & Spa Equipment

    IPL (intens pulsed cahya) punika spektrum sudhut saka 420nm-1200nm.Mesin cahya pulsed sing kuat bisa digunakake kanggo perawatan sing beda-beda kanthi ngganti saringan.
    420nm/430nm: perawatan kukul;perawatan kukul
    530nm/560nm/590nm/640nm: mbusak pigmentasi lan rejuvenation kulit
    480nm / 530nm / 580nm: mbusak vena laba-laba lan terapi pembuluh darah;
    640nm / 690nm / 700nm / 750nm / 800nm: mbusak rambut permanen

  • SHR Elight OPT IPL Hair Removal Machine Wrinkle Remove Skin Rejuvention Laser

    SHR Elight OPT IPL Mesin Ngilangi Rambut Kerut Copot Laser Peremajaan Kulit

    IPL (intens pulsed cahya) punika spektrum sudhut saka 420nm-1200nm.Mesin cahya pulsed sing kuat bisa digunakake kanggo perawatan sing beda-beda kanthi ngganti saringan.
    420nm/430nm: perawatan kukul;perawatan kukul
    530nm/560nm/590nm/640nm: mbusak pigmentasi lan rejuvenation kulit
    480nm / 530nm / 580nm: mbusak vena laba-laba lan terapi pembuluh darah;
    640nm / 690nm / 700nm / 750nm / 800nm: mbusak rambut permanen

  • Multi-function Laser Platform Professional 808 Diode Laser Hair Removal IPL Skin Rejuvenation Machine

    Platform Laser Multi-fungsi Profesional 808 Diode Laser Hair Removal IPL Skin Rejuvenation Machine

    Komersial iki nggunakake platform laser 2in1 Multi-fungsi kanthi 2 fungsi: laser penghapusan rambut 808nm lan IPL.Platform iki bisa digunakake kanggo mbusak rambut nganggo gagang 808nm, nggawe rejuvenasi kulit nganggo gagang IPL.

    808nm hair removal laser handle is single specific wavelength for hair reduction, it is fast to remove hair of any parts of body, its selektif light digunakke dening dadi panas batang rambut lan folikel rambut kanggo numpes folikel rambut lan organisasi oksigen watara folikel rambut.Nalika laser output, sistem karo teknologi cooling khusus, kelangan kulit lan nglindhungi kulit saka babras lan tekan perawatan banget aman lan nyaman.