Mesin Ngilangi Rambut Laser Peralatan Estetika HR10

Katrangan singkat:

Cara mbusak rambut laser adhedhasar prinsip fototermodinamika selektif.Kanthi cukup nyetel energi lan lebar pulsa saka dawa gelombang laser, laser bisa nembus lumahing kulit kanggo nggayuh folikel rambut ing oyod rambut. Energi cahya diserap lan diowahi dadi energi panas sing ngrusak jaringan folikel rambut.Iki minangka teknik sing nggawe rambut ilang kemampuan kanggo regenerasi tanpa ngrusak jaringan ing saubengé lan rada nyeri.Laser hair removal punika paling aman, paling cepet lan long-term hair removal technology.Cara umum laser hair removal kalebu semikonduktor laser hair removal, photon hair removal (color light hair removal), lan alexandrite laser hair removal.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

PRINSIP MESIN HAIR REMOVAL LASER:

Cara mbusak rambut laser adhedhasar prinsip fototermodinamika selektif.Kanthi cukup nyetel energi lan lebar pulsa saka dawa gelombang laser, laser bisa nembus lumahing kulit kanggo tekan folikel rambut ing ROOT saka rambute.Energi cahya diserap lan diowahi dadi energi panas sing ngrusak jaringan folikel rambut.Iki minangka teknik sing nggawe rambut ilang kemampuan kanggo regenerasi tanpa ngrusak jaringan ing saubengé lan rada nyeri.Laser hair removal minangka teknologi mbusak rambut sing paling aman, paling cepet lan jangka panjang.Cara sing umum kanggo mbusak rambut laser kalebu mbusak rambut laser semikonduktor, mbusak rambut foton (nyabut rambut cahya warna), lan mbusak rambut laser alexandrite.

HR10 (1)

FITUR MESIN RAMBUT LASER

1. 10mm * 12mm / 12mm * 20mm / ODM & ODM area ukuran titik amba, nyimpen kaping perawatan liyane.
2. Sistem kontrol cerdas, gampang dioperasi.
3. Cooling nangani bisa tekan -10 ℃ ing sawetara menit, nyaman banget lan permanen sak perawatan
4. 6 macem-macem mode warna kulit kanggo pilihan sampeyan, bisa perawatan lanang lan wadon
5. Sistem pendingin udara + banyu + semikonduktor + TEC, wektu kerja sing dawa.
6. Update laser bar: Diimpor Laser Bar dibangun ing, 300W / 600W / 1000W / 1200W / OEM & ODM daya output, kualitas dhuwur, lan asil perawatan sampurna.
7. Luwih saka 30 yuta nembak, sampeyan bisa nggunakake dangu.
8. Eksklusif 2. 4 inch Tutul Warna Nangani utawa OME / ODM utawa nangani biasa, gampang kanggo operate sak perawatan.
9. Energi paling gedhe bisa tekan 160J / cm², duwe asil perawatan sing apik.
10. Jembar pulsa bisa tekan 400ms, pilihan sing paling apik kanggo mbusak rambut kanthi cepet.
11. Sistem Proteksi Weker: Aliran Banyu, Tingkat Banyu lan Weker Suhu Banyu.

HR10 (2)

Kaluwihan MESIN HAIR REMOVAL LASER:

1. Nyeri non-invasif lan minimal.Cara perawatan non-invasif digunakake, lan asil saka akeh uji klinis nuduhake manawa umume pasien rumangsa mung "mumbul dening karet gelang".
2. Ngilangi rambut kasebut kanthi teliti.Laser bisa nembus menyang lapisan jero dermis lan jaringan lemak subkutan lan tumindak ing folikel rambut jero ing macem-macem bagean kanggo èfèktif mbusak rambute jero ing sembarang bagéan awak manungsa.
3. Recovery cepet.Cara mbusak rambut laser bisa ditindakake nalika lelungan, ora ana wektu pemulihan, ora ana perawatan khusus, lan ora ana wektu tundha ing urip lan kerja normal.
4. Pigmentasi sawise ngilangi rambut banget cedhak karo kulit kita, lan ora ana jejak sing ora wajar.
5. Perawatan cepet lan wektu perawatan cendhak banget.Mung "wektu nedha awan" sing dibutuhake kanggo ngrampungake siji perawatan

 

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita