Mesin kaendahan multifungsi kanthi teknologi canggih IPL&RF, Nd: Yag Laser

Katrangan singkat:


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Multifungsi Elight IPL RF Nd Yag Laser Permanen SHR OPT Peralatan Salon
Mesin Rejuvenation Tattoo Ngilangi Rambut Rambut
Fitur utama
1. Mesin kaendahan multifungsi anyar kanthi teknologi canggih (IPL & RF, Nd: Yag Laser), layar operasi mangu .Sampeyan bisa nindakake perawatan Elight / Bipolar RF (fungsi iki ndhukung OEM / ODM) lan perawatan Laser kanggo pelanggan ing wektu sing padha ing 1 mesin kanggo Ngirit wektu lan biaya.2. Ngadopsi teknologi SHR paling anyar (Teknologi Pulse Optimal), nalika sampeyan menet tombol gagang ipl kanggo ngilangi rambut saben wektu, bisa terus-terusan dijupuk, sampeyan bisa geser sirah perawatan ing kulit kanthi cepet. bali lan kasebut, Dadi cepet lan sakbenere painless.3.OPT SHR Fungsi karo saringan.Ukuran titik gedhe kanggo perawatan mbusak rambut awak luwih gampang lan luwih cepet.4.Jerman ngimpor kothak cepet "plug and play" konektor, aman lan gampang kanggo nginstal.5.Kasus mesin kanthi bahan ABS kanggo kerja sing luwih stabil.Sistem pendinginan sing dirancang khusus njamin kerja terus-terusan.6.Sistem Alarm Suhu Banyu sing cerdas.Teknik khusus, sistem luwes energi otomatis.(mesin kecantikan multifungsi perawatan wajah )7.100% kristal sapir impor, luwih nyaman, lan aman.

Tentang fungsi IPL:

 

IPL (intens pulsed cahya) punika spektrum sudhut saka 420nm-1200nm.Mesin cahya pulsed sing kuat bisa digunakake kanggo perawatan sing beda-beda kanthi ngganti saringan.
420nm/430nm: perawatan kukul;perawatan kukul
530nm/560nm/590nm/640nm: mbusak pigmentasi lan rejuvenation kulit
480nm / 530nm / 580nm: mbusak vena laba-laba lan terapi pembuluh darah;
640nm / 690nm / 700nm / 750nm / 800nm: mbusak rambut permanen

Kepiye cara IPL kanggo perawatan kukul?

Pangobatan iki nggunakake saringan 420nm-1200nm.Spektrum khusus IPL nembus kulit lan diserap dening porfirin.Banjur ngrangsang porfirin kanggo ngeculake monomorphism oxyanion sing mateni kukul Propionibacterium kanthi efektif.

IPL (intens pulsed cahya) punika spektrum sudhut saka 420nm-1200nm.Mesin cahya pulsed sing kuat bisa digunakake kanggo perawatan sing beda-beda kanthi ngganti saringan.
420nm/430nm: perawatan kukul;perawatan kukul
530nm/560nm/590nm/640nm: mbusak pigmentasi lan rejuvenation kulit
480nm / 530nm / 580nm: mbusak vena laba-laba lan terapi pembuluh darah;
640nm / 690nm / 700nm / 750nm / 800nm: mbusak rambut permanen

Kepiye cara IPL kanggo perawatan kukul?

Pangobatan iki nggunakake saringan 420nm-1200nm.Spektrum khusus IPL nembus kulit lan diserap dening porfirin.Banjur ngrangsang porfirin kanggo ngeculake monomorphism oxyanion sing mateni kukul Propionibacterium kanthi efektif.

 

Kepiye cara mbusak rambut IPL?

Filter kanggo mbusak rambut IPL yaiku 640nm / 690nm / 700nm / 800nm.mesin IPL penetrates liwat epidermis menyang dermis.Cahya kasebut diserep kanthi selektif dening melanin ing folikel rambut lan rambut.Wilayah sekitar ora bakal nyerep cahya IPL.Wilayah target ngasilake efek foto-termal, nglakokake energi saka bagean rambut menyang oyod rambut.Banjur mundhak suhu melanin kanthi cepet lan decomposing, saéngga tekan efek mbusak rambut.

 

 

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita