Kabar

  • hifu ultrasonic scalpel machine

    mesin scalpel ultrasonik hifu

    Ing Amerika Serikat, mesin scalpel ultrasonik disetujoni dening FDA kanggo ngangkat alis ing taun 2009 lan kanggo ngangkat dagu lan kulit gulu sing longgar ing taun 2012. Bisa uga digunakake kanggo ngobati hiperhidrosis saka ketiak, miturut pandhuan kanggo Ultrasound.Panggunaan mesin scalpel ultrasonik mung ...
    Waca liyane
  • sajarah teknologi anyar saka kaendahan laser

    sajarah teknologi anyar saka kaendahan laser Einstein nemokke laser ruby ​​ing taun 1960. Aplikasi klinis laser CO2 ing taun 1966. Ing taun 1983, téori aksi photothermal selektif nyebabake pangembangan laser pulsed Intense Pulse lair ing taun 1995 lan mlebu ing China ing taun 1998. Ing taun 1997, pisanan ...
    Waca liyane
  • Piranti kosmetik medis alat kecantikan laser

    Instrumen kaendahan laser mbusak bintik pigmen manungsa.Prinsip piranti kosmetik medis laser nd yag yaiku nggunakake efek fototermal sing dipilih saka laser pita 1064nm kanggo ngeculake energi ing wektu sing cendhak.Partikel cilik, partikel cilik iki bisa difagositosis dening ...
    Waca liyane
  • mesin mbusak freckle picosecond

    Ing asas saka picosecond freckle aman mesin: Ing asas saka picosecond mesin freckle aman, cahya lan panas cemlorot dening laser tumindak ing subcutaneous, enggal smashing partikel melanin subcutaneous, lan banjur excreted karo metabolisme kulit, kang bisa cepet mbusak s. ..
    Waca liyane
  • Piranti laser mbusak rambut seri Superlaser pro HR

    Laser hair removal teknologi Carane laser rambut aman bener bisa?Tembung laser iku bener akronim kanggo "Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation".Piranti mbusak rambut laser ngetokake cahya koheren monokromatik.Sajrone mbusak rambut laser, piranti kasebut ngarahake melanin ing ...
    Waca liyane
  • Paris Hilton nggunakake mesin saluran limfatik $ 18.000 saben wengi

    Ing wawancara anyar karo Marie Claire, Paris Hilton ngandhani para pamaca babagan rahasia kesehatane, lan dheweke nerangake manawa kaendahane diwiwiti saka njero.Esuk dheweke mesthi diwiwiti kanthi perawatan kulit-dheweke dhaptar U Beauty The Barrier Bioactive Treatment ($198) lan ToGoSpa Patches ($15) minangka favorit-nanging dheweke ...
    Waca liyane
  • Layanan OEM lan ODM profesional kanggo Mesin Kecantikan Medis Laser Panjenengan

    Pabrik Superlaser China nawakake OEM profesional, layanan ODM kanggo Mesin Kecantikan Medis Laser: A) Nyetak warna apa wae sing dikarepake kanggo mesin sampeyan, dadi sampeyan lan klien favorit.B) Cetak logo sampeyan ing cangkang mesin lan tambahake menyang sistem minangka antarmuka sambutan.
    Waca liyane
  • Teknologi RFTM VANQUISH ME lan Oscillating mechanical energy X-WAVE

    Apa iku VANQUISH ME VANQUISH ME yaiku teknologi tanpa kontak generasi kapindho kanggo gangguan sel lemak non-invasif.Kanthi wilayah perawatan paling gedhe ing industri, iki nambani flank kanggo flank ing siji sesi, kabeh karo comfort lan safety sabar unrivaled.Piye cara kerjane?Nggunakake Se ...
    Waca liyane
  • Emsculpt machine for slimming  increase in muscle mass reduction in fat device

    mesin Emsculpt kanggo Tambah slimming ing abang massa otot ing piranti lemak

    Apa mesin EMSCULPT?Mesin EMSCULPT minangka siji-sijine prosedur sing mbantu pasien mbangun otot lan ngukir awak.Kajaba iku, EMSCULPT nyedhiyakake prosedur toning bokong non-invasif pisanan ing donya.Kepiye carane mesin emsculpt iki kanggo slimming Work?mesin EMSCULPT adhedhasar dhuwur ...
    Waca liyane
  • EMSCULPT NEO kanggo gain otot lan mundhut lemak RF lan HIFEM + energi

    Beijing Superlaser Technology Co., Ltd. minangka produsen mesin medis lan kaendahan profesional.Wiwit diadegaké ing 2010. Pabrik Superlaser wis setya riset lan pangembangan biomedis, teknologi fotolistrik, teknologi kontrol lan med profesional dhuwur-mburi liyane ...
    Waca liyane
  • Teknologi mesin beautifying kulit cahya inframerah cedhak sing dirancang khusus kanggo kulit awak.

    spektrum infra merah cedhak 900-1800mm (puncak gelombang 1300nm) mesin rejuvenasi kulit-NASA Platinum Milk Light minangka teknologi pencerahan lan rejuvenasi awak kabeh sing digawe khusus kanggo awak ing taun 2020. Inovasi lan nambah adhedhasar teknologi ruang angkasa cedhak-infra merah NASA .Riset lan ...
    Waca liyane
  • Sapphire cooling diode hair removal laser machine fitur

    pabrik kita duwe mesin laser hair removal: Sapphire cooling diode mesin laser hair removal fitur minangka nderek: 1. ease saka nangani, ergonomic Ngalahake.More daya, luwih tliti, liyane keluwesan lan layanan sing luwih apik.2. Ultra-tajem 10.4 tampilan layar demek LCD.3. Wiwit saiki, t...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2