sajarah teknologi anyar saka kaendahan laser

sajarah teknologi anyar saka kaendahan laser
Einstein nemokake laser ruby ​​ing taun 1960.
Aplikasi klinis laser CO2 ing taun 1966.
Ing taun 1983, téori aksi fototermal selektif nyebabake pangembangan laser pulsed
Intense Pulse lair ing taun 1995 lan mlebu ing China ing taun 1998.
Ing taun 1997, epilator laser pisanan mlebu ing China.
Ing taun 2004, laser fraksional lair.
Sepuluh taun kepungkur, kaendahan laser didominasi dening papat proyek utama
Perawatan laser kanggo penyakit pigmen kulit,
Perawatan laser kanggo penyakit pembuluh darah,
perawatan photorejuvenation cahya pulsed intens,
Perawatan Hirsutisme

 

Langkah 1: Rejuvenation
langkah pisanan
Rejuvenation kanggo mbenerake nada kulit
Nambani kabeh pasuryan kanthi SR utawa SRA (15-20 menit)
Intens pulsed cahya 580-980nm
Langkah 2: Firming
langkah kapindho
ngencengi kulit
Nambani area sing dipilih nganggo kepala Refirme (20-30 menit> 700-2000nm
Langkah 3: Perawatan Kerut kanggo Parut Depresi lan Tekstur Kulit Langkah 3
MatrixIR kanggo kisut
Perawatan kerut lan penyok kulit nganggo kepala MatrixIR (5-10 menit) laser piksel 915nm
3. Aplikasi gabungan frekuensi radio lan laser
Nuduhake aplikasi gabungan teknologi radiofrekuensi lan teknologi terapi cahya.Asil saka efek gabungan yaiku epidermis dilindhungi, dene efek terapeutik tetep utawa luwih kuwat.Kanggo entuk efek depigmentasi, rejuvenasi, firming, lan ngilangi kerut.Dawane gelombang 980nm.
Kaping papat, laser fraksional ablatif lan non-ablatif
Dot matrix ngarep cahya salib nggunakake
kauntungan:
1. Supaya risiko aplikasi bola ablation fractional laser.2. Shorten Course saka perawatan lan nambah efek curative.
Kombinasi umum yaiku:
1. cO2, Er:YAG+1440, 1320 non-ablative fractional laser 2. 1440, 1320+ other, micro-ablative fractional laser
3. Sewulan sawise ablasi siji-wektu, tambahake perawatan non-ablatif kapindho 5. Radiofrequency lan fractional radiofrequency
Prinsip Teknologi ThermageR

 

Tonggak kaping pindho saka kaendahan laser:

Wiwit ing abad kaping 21, kosmetologi laser wis mlebu tema rejuvenasi kulit lan anti-tuwa saka perawatan, kanthi laser fraksional minangka metode perawatan utama.
Prinsip ilmiah laser pecahan: prinsip aksi fototermal sing selektif.
Prinsip aksi fototermal selektif lengkap, prinsip aksi fototermal kisi, diusulake dening ahli laser saka Universitas Harvard ing Amerika Serikat ing taun 2004.

Klasifikasi laser pecahan:
Laser fraksional exfoliative: vaporization, jinis ablasi, karo zona penguapan, utamané laser CO2 (panjang gelombang 10600nm) lan Er: YAG laser (panjang gelombang 2940nm).

Laser pecahan non-ablatif: non-vaporization, jinis non-ablasi, karo area karusakan rada termal, ora area vaporization, utamané karo dawa gelombang 1320nm, 1440nm lan laser pecahan 694nm paling anyar.

Laser pecahan mikroablatif: Stratum corneum utuh, lan epidermis ing ngisor iki nduweni area nguap, utamane laser kaca pecahan (panjang gelombang 1540nm utawa 1550nm).

Indikasi laser pecahan:

1. Rejuvenation rai
- Kerutan, pori-pori, photoaging, lsp.
2. Parut depresi lan parut hipertrofik
- Bekas bekas jerawat, macem-macem bekas luka pasca trauma
3. Lesi pigmen
- Melasma, bintik-bintik umur, hiperpigmentasi, lsp.
4. Stretch mark utawa stretch mark


Wektu kirim: Jun-09-2022