Kabar

  • perusahaan medis lan estetika ing Amerika Serikat

    Revance Therapeutics, Inc. didegaké ing 1986 kanggo ngembangake, nggawe lan komersialisasi neuromodulator kanggo macem-macem indikasi estetika lan terapeutik.Calon obat utama perusahaan yaiku toksin botulinum A (DAXI) Darcy kanggo injeksi.Awis lan bathi tetep nega ...
    Waca liyane
  • PDT Photodynamic Skin Rejuvenation Beauty Instrument

    PDT Photodynamic Skin Rejuvenation Beauty Instrument

    Instrumen kecantikan rejuvenasi kulit photodynamic PDT minangka proyek kanggo manajemen kulit rai kanggo salon kecantikan.Photodynamic kanggo nindakake efek kaendahan rai liwat macem-macem bagean cahya beda.Abang (640nm), biru (423nm), ijo (532nm), y...
    Waca liyane
  • Picosecond Laser Introduction

    Picosecond Laser Pambuka

    Picosecond, utamane minangka cara kaendahan lan kaendahan.Ing urip, iku utamané kanggo ngenthengake bintik-bintik, nambah nada kulit, nggawe kulit firmer, lan uga mbusak kisut cilik kanggo entuk tujuan rejuvenation kulit.Iku utamané liwat laser frekuensi dhuwur, utamané kanggo ...
    Waca liyane
  • Selection Is Essential For Laser Hair Removal Equipment

    Pamilihan Penting Kanggo Peralatan Ngilangi Rambut Laser

    1. Laser semikonduktor: Mesin penghapus rambut laser semikonduktor minangka salah sawijining sistem penghapusan rambut laser sing paling klinis digunakake, kanthi dawa gelombang 810nm.Ing babagan dawa gelombang, melanin folikel rambut nyerep cahya kanthi relatif kuat ing pita dawa gelombang iki, sing bisa ngrusak kanthi efektif ...
    Waca liyane