PDT Photodynamic Skin Rejuvenation Beauty Instrument

Instrumen kecantikan rejuvenasi kulit photodynamic PDT minangka proyek kanggo manajemen kulit rai kanggo salon kecantikan.Photodynamic kanggo nindakake efek kaendahan rai liwat macem-macem bagean cahya beda.

Abang (640nm), biru (423nm), ijo (532nm), kuning (583nm) PDT photodynamic skin rejuvenation instrument kaendahan disinari kanthi 4 dawa gelombang.Instrumen kecantikan rejuvenasi kulit kanthi lampu LED asring digunakake ing operasi kukul, kaendahan kulit, lan pemulihan sawise operasi.Instrumen kecantikan rejuvenasi kulit kanthi lampu LED cocok kanggo wong: wong sing duwe jerawat, bekas kukul, pori gedhe, komedo, wong sing kulit sensitif, lan wong sing wis operasi.Khasiat spektrometer: Nembus kulit 1-6mm menyang kulit, ningkatake sirkulasi getih, ngilangi tanda kukul, dermatitis alergi, nyuda rasa nyeri, lan bahan aktif duweni efek sing apik.

news03 (3)

Fitur Mesin PDT Elight:

Produsen profesional, perusahaan sing kuat, kanthi kesadaran merek, reputasi, kualitas, rega, lan layanan sing dhuwur.

Utamane digunakake kanggo: efek anti-natoni lan analgesik ing furuncle, carbuncle, herpes zoster, mastitis, bundhas tissue alus, etc., lan duwe tujuan nambani ulcers, bedsores, lan mromosiaken marasake awakmu, tatu.

news03 (2)
news03 (1)

PDT photodynamic rejuvenation kulit efek instrumen kaendahan:

1. Bisa nambah gejala tuwa lan kulit ngeculke, nggedhekake pori-pori, lan kisut nggoleki.

2. Bisa nambah lesi pigmen, kayata: freckles, sunburn, bintik umur lan gejala liyane.

3. Bisa nambah klorosis lan werna abu-abu sing disebabake dening metabolisme sing kurang lan sirkulasi sing kurang.

Mekanisme perawatan:

1.Mekanisme terapeutik instrumen terapi cahya abang lan biru yaiku ngasilake efek fotokimia ing organisme, nyebabake efek biologis lan terapeutik sing penting.
2.Red cahya bisa nambah kegiatan sel, ningkataké metabolisme, lan nggawe kulit secrete jumlah gedhe saka kolagen lan tissue fibrous kanggo isi dhewe.Nyepetake sirkulasi getih, nambah elastisitas kulit, nambah klorosis lan kusam kulit, entuk efek anti-tuwa, anti-oksidasi, lan ndandani, sing ora bisa ditindakake kanthi perawatan kulit tradisional.
3.Blue cahya wis efek cepet nyandhet inflammation.Ing proses kukul, utamane disebabake dening tumindak Propionibacterium.Cahya biru kanthi efektif bisa numpes bakteri iki tanpa ngrusak jaringan kulit lan nyuda kukul.Lan ing wektu sing cendhak, kukul ing periode inflamasi dikurangi kanthi signifikan kanggo waras.


Wektu kirim: Oct-20-2021