Picosecond Laser Pambuka

Picosecond, utamane minangka cara kaendahan lan kaendahan.Ing urip, iku utamané kanggo ngenthengake bintik-bintik, nambah nada kulit, nggawe kulit firmer, lan uga mbusak kisut cilik kanggo entuk tujuan rejuvenation kulit.Iku utamané liwat laser frekuensi dhuwur, utamané kanggo nembus laser jero menyang dermis subcutaneous, kang bisa cepet break munggah lan decompose sel pigmen, lan excrete saka awak liwat metabolisme manungsa, saéngga entuk tujuan diminishing reregetan.

Peralatan picosecond ing ngisor iki wis disertifikasi dening FDA AS.Indikasi: mbusak tato, noda, ngencengi kulit, lan liya-liyane. Ing pangembangan peralatan kecantikan laser picosecond, perusahaan kita wis disetujoni dening lembaga sertifikasi indikasi penyakit pigmen FDA.

news02

Piranti iki minangka piranti dawa gelombang ganda (1064nm lan 532nm), sing nggunakake teknologi eksklusif kanggo ngasilake pulsa picosecond kanggo mbusak warna tato: abang, kuning lan oranye (panjang gelombang 532nm);ireng, coklat, Biru-ijo lan ungu (panjang gelombang 1064nm).

Range Perawatan laser Picosecond

● Lesi kulit berpigmen intrinsik: Ota nevus, Ito nevus, Mongolian spot, zygomatic cyanine, coffee spot, freckles, keratosis seboroik, noda nevus, junctional nevus, melanosis
Moles, pigmentasi pasca inflamasi, chloasma, lsp.
● Masalah kulit berpigmen eksogen: lesi kulit berpigmen kayata tato, alis, eyeliner, lip liner, lan tato traumatik, sing nduweni kapadhetan energi sing cukup, mula lagi diobati
Masalah kulit berpigmen eksogen sing disebabake dening pigmen jinis luwih efektif
● Lesi pigmen abang lan tan ing kulit entheng, noda anggur port, telangiectasia, rosacea, lsp.
● Laser kulit rejuvenation-sak perawatan, pisanan aplikasi nggoleki partikel karbon aktif ing lumahing kulit, supaya iku nembus menyang pori-pori, lan banjur nggunakake 1064 nanometer dawa gelombang kanggo mbusak partikel karbon aktif.

Iku ngilangi rereget lan cutin saka epidermis, lan bisa cepet nembus kulit, ningkataké faktor wutah sel aktif, nambah produksi kolagen, lan nambah kemampuan kulit kanggo nresep gizi.
Nyepetake metabolisme kulit, lan kanthi cepet entuk perawatan saka macem-macem noda, kisut palsu, rambut sing ora dikarepake, pori-pori gedhe lan kuning sing disebabake dening epidermis lan dermis.


Wektu kirim: Oct-20-2021