Sapphire cooling diode hair removal laser machine fitur

pabrik kita duwe mesin laser hair removal: Sapphire cooling diode mesin laser hair removal

ciri-cirine yaiku:

1. ease saka nangani, ergonomic handles.More daya, luwih tliti, liyane keluwesan lan layanan luwih.
2. Ultra-tajem 10.4 tampilan layar demek LCD.
3. Wiwit saiki, troli standar - kanthi modul Plug & Play, sampeyan bisa nggedhekake macem-macem perawatan ing mangsa ngarep kanthi cara sing fleksibel, pribadi lan paling optimal.
4. Anyar, cooling piranti Highly-efisien.Sistem pendinginan banyu internal anyar ngidini operasi sing stabil ing kabeh kahanan lingkungan.unsur Peltier ing Sapphire cooling diode hair removal laser machine handpiece njamin cooling kulit dipercaya.
5. Maneuverability maksimum lan penanganan sing luwih apik.Roda gedhe lan ekonomi anyar nggawe mesin laser penghapus rambut dioda cooling Sapphire gampang diangkut.
6. Revolutionized pangopènan.Pangopènan remot online ora mung nyedhiyakake pangopènan sistem kanthi cepet, nanging uga nyepetake wektu kerja teknis.Iki redefines idea saka service.Online remot pangopènan.Nggunakake sambungan internet sing aman, kita ana ing sisih sampeyan kanggo mbantu ngatasi masalah liwat layanan pangopènan jarak jauh online, sing bisa maca kesalahan, nginstal nganyari lan menehi pitulung.
7. Antarmuka pangguna intuisi anyar - antarmuka anyar sing wis dirancang maneh.Simbol cetha bakal nuntun sampeyan liwat menu ing langkah-langkah prasaja.Operasi tutul lan desain sing cetha tegese pamula lan profesional bisa kanthi cepet entuk asil sing apik.
8. rak karet.A anyar, ultra-tajem lan responsif 10.4 "LCD layar demek karo antarmuka panganggo rampung dianyari ngidini operasi intuisi lan pangguna-loropaken.
9. kelas meidical anyar footswitch-nyaman ,aman lan modern
10. daya tau katon sadurunge-pulsa paling cendhek tau-daya Ultimate lan efektifitas
Kita menehi makna anyar kanggo efisiensi tembung - laser kuat kita njamin Sapphire cooling diode mesin laser hair removal sinonim karo daya dhuwur lan impulses paling cendhak.Kanggo sampeyan, iki tegese perawatan sing efisien, nanging lembut.
11. realtime dianyari data-online counter
12. layanan redefined -online remot pitulungan-Service redefined.Layanan online permanen mbisakake pangopènan remot sing efektif lan cepet, layanan sing sampurna lan nganyari piranti lunak reguler uga panyimpenan data sing aman
13. Desain anyar sing apik.Ora mung kanthi teknis lan fungsional kanthi ergonomis, nanging uga nyenengake kanthi estetis lan seimbang - yaiku mesin laser penghapus rambut dioda Sapphire sing anyar.

https://www.boslazer.com/vvv-2-product/


Wektu kirim: Jan-19-2022