Pamilihan Penting Kanggo Peralatan Ngilangi Rambut Laser

1. Semikonduktor laser:

Mesin mbusak rambut laser semikonduktor minangka salah sawijining sistem penghapusan rambut laser sing paling klinis digunakake, kanthi dawa gelombang 810nm.Ing babagan dawa gelombang, melanin folikel rambut nyerep cahya kanthi relatif kuat ing pita dawa gelombang iki, sing bisa ngrusak folikel rambut (papilla rambut) kanthi efektif;melanin epidermis nyerep energi sing kurang saka laser semikonduktor, saengga nduweni kaluwihan kanggo perawatan rambut mbusak kulit peteng.

news1 (2)

2. Intense Pulsed Light (IPL):

Iki minangka sumber cahya kombinasi multi-panjang gelombang sing ora terus-terusan.Amarga dawane gelombang siji, selektivitase luwih murah tinimbang laser, lan gampang nyebabake pigmentasi utawa degenerasi.Nanging, pain sak perawatan relatif cilik, lan operasi cepet lan trep karo titik cahya gedhe, lan ambane saka tumindak bisa diatur dening pilihan saka Filter, lan biaya perawatan kurang.

news1 (1)

3. Teknologi E-light:

E-light nggunakake efek sinergis saka energi listrik lan energi cahya.Energi panas energi listrik dikonsentrasi ing folikel rambut lan papilla rambut, lan energi panas energi cahya dikonsentrasi ing batang rambut, saengga batang rambut lan folikel rambut (papilla rambut) rusak lan efek ngilangi rambut digayuh.

Sampeyan bisa hubungi kita kanggo informasi kutipan luwih sarujuk lan informasi produk.Kita duwe staf sales profesional kanggo nyedhiyakake layanan siji-kanggo-siji.Yen sampeyan duwe pitakonan, sampeyan uga bisa ninggalake pesen kanggo kita ing advance, lan kita bakal nanggapi khusus kanggo pitakonan Panjenengan.

Perusahaan Superlaser wis setya ningkatake kualitas lan layanan dhukungan kanggo wektu sing suwe.Wis nggawe departemen sawise-sales independen kanggo ngatasi kabeh masalah sing angel sajrone nggunakake instrumen dening para pelanggan, uga perawatan sawise-sales pas wektune gagal instrumen kanggo mesthekake yen kabeh masalah sing gegandhengan karo instrumen bisa dirampungake.Kita bisa menehi pelanggan umpan balik pas wektune.

Perusahaan nglengkapi departemen sawise-sales karo personel engineering senior karo pengalaman sugih kanggo mesthekake yen bentet instrument bisa didiagnosis banget kanthi, nambah efficiency lan nyuda rasah biaya sawise-sales.


Wektu kirim: Oct-20-2021