mesin scalpel ultrasonik hifu

Ing Amerika Serikat, mesin scalpel ultrasonik disetujoni dening FDA kanggo ngangkat alis ing taun 2009 lan kanggo ngangkat dagu lan kulit gulu sing longgar ing taun 2012. Bisa uga digunakake kanggo ngobati hiperhidrosis saka ketiak, miturut pandhuan kanggo Ultrasound.
Panggunaan mesin scalpel ultrasonik mung bisa nambah kerutan entheng nganti moderat lan kulit kendur, sing cocog kanggo pasien enom.Nanging, ana akeh faktor sing nyebabake penuaan kulit, ora mung nyuda lan ora normal kolagen lan elastin.Contone, tuwa rai kaya "segitiga terbalik" disebabake owah-owahan ing remodeling balung lan redistribusi lemak ing dermis lan jaringan subkutan.Kanggo entuk asil sing luwih marem, scalpel ultrasonik asring digabungake karo metode kosmetik liyane.Ing terapi kombinasi, scalpel ultrasonik kudu digunakake sawise perawatan laser kanggo ngindhari efek samping serius sing disebabake dening panyerepan laser sing tambah, nanging gangguan karo tingkat perawatan kudu dihindari sadurunge ngisi.Aplikasi gabungan photorejuvenation, scalpel ultrasonik, lan asam L-laktik kanggo nambani tuwa rai ora duwe efek samping serius sing dilaporake, lan pasien bisa nambah nada kulit, tekstur, kerutan lan kontur rai kanthi bebarengan.Sawise perawatan, skor rata-rata kerut gulu mudhun 1,3 saka moderat nganti abot nganti entheng, lan skor rata-rata kerut dada mudhun 1,5 saka moderat nganti abot nganti entheng, lan kerut gulu lan dada saya tambah apik (P <0,001) .Mesin scalpel ultrasonik sing digabungake karo pengelupasan laser kanggo ngobati penuaan kulit sawise photodamage bisa kanthi efektif ningkatake kerutan pasien, keluwesan kulit lan tekstur kulit.

https://www.boslazer.com/

Laxity kulit, kisut lan tuwa ora winates ing sirah lan gulu.Sanajan durung kadhaptar ing indikasi sing disetujoni FDA, Ultrasound katon duwe efek sing apik kanggo ningkatake keluwesan ing bagean awak liyane.Scalpel ultrasonik digunakake kanggo nambah kelonggaran kulit lokal sing disebabake selulit entheng nganti moderat ing bokong lan paha njaba.Parameter disetel kanggo 4.5mm (4.5mhz) + 3.0mm (7MHz) pangolahan dual-mode.Sawise 90 dina perawatan, skor awak-q pasien tambah 23,8 poin (P <0,01), nuduhake yen kepuasan pasien lan nrima awak saya tambah akeh.Senajan ambane panggonan seko saka scalpel ultrasonik saiki luwih cethek tinimbang kekandelan dermal weteng, circumference pinggul rata-rata sudo dening 2.59 cm ing patients karo sajarah reproduksi sawise 6 sasi perawatan (P<0.01).


Wektu kirim: Jun-10-2022