Picosecond Teknologi tato mbusak laser utawa pigmentasi mesin laser revmoal

Katrangan singkat:


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

Pengenalan singkat Teknologi Picosecond
Picosecond iku siji triliun detik!
Laser picosecond ngetokake pulsa optik kanthi durasi cendhak banget antarane 1 picosecond lan sawetara puluhan picoseconds.Sifat laser picosecond ngidini nyerep pulsa gelombang sing ngasilake efek foto-termal sing ringkes lan tepat ing wilayah sing dituju - bebarengan karo modifikasi kimia ultra-struktural lan intrinsik sing ana gandhengane karo owah-owahan kanthi cepet.Iki uga diarani efek foto-akustik, amarga swara popping sing digawe.Kanthi ngliwati ombak kasebut ing kulit ing area tato utawa pigmentasi, laser ngrusak partikel tinta - ndadékaké owah-owahan kimia lan struktur ing kulit, saéngga partikel kasebut pecah, lan dibuwang déning sistem limfatik awak dhéwé.

 

Pabrik Superlaser wis nggawe mesin laser penghapus tato teknologi Pico + Nano iki 10 taun kepungkur, duwe sawetara fitur ing ngisor iki:
Kaping pisanan, pulsa Nanosecond digunakake kanggo ngirim energi sing cepet sing ngrusak partikel pigmen utawa tinta sing luwih gedhe lan jero.Banjur, wilayah kasebut dipindai maneh nganggo pulsa Picosecond sing mbongkar partikel sing luwih cilik lan luwih cethek.Kombinasi iki ngasilake asil sing luwih apik tinimbang nggunakake salah siji saka teknologi dhewe.
Energi Dhuwur
Tingkat energi dhuwur saka mesin laser mbusak tato Picosecond ngidini mbusak pigmen / tato kanthi perawatan sing luwih sithik dibandhingake karo sistem laser saingan liyane.Bisa disetel minangka Nano utawa Pico, kanggo perawatan pulsa dual.
Deep Reach
Kanthi mesin laser mbusak tato Picosecond, para pelanggan bakal ngormati asil perawatan sing luwih cepet kanthi sesi perawatan sing luwih cendhek.Mesin laser mbusak tato Picosecond ukuran titik sing luwih gedhe ngidini penetrasi sing luwih jero menyang dermis lan dispersal pigmen utawa partikel tinta sing luwih apik.
Mesin laser mbusak tato Picosecond duwe 2 Panjang gelombang
Saben werna pigmen nyerep dawa gelombang tartamtu - Mesin laser penghapusan tato Picosecond nawakake 2 dawa gelombang supaya bisa nambani macem-macem warna pigmen / tato sing paling akeh, ing macem-macem jinis kulit.Sekawan dawa gelombang - 1064nm, 532nm, ngarahake warna tato sing paling kerep digunakake wiwit saka oranye cahya nganti ireng peteng.

 

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita