Layanan

service (2)
service (3)
service (2)

1. JAMINAN SATU TAHUN

Badan utama instrumen kasebut dijamin 1 taun

2. GRATIS GANTI

Sajrone periode garansi, kegagalan amarga masalah kualitas bakal diganti utawa didandani gratis

QQ截图20211221182801
QQ截图20211221182733

3. LIFETIME MAINTENANCE

Sawise periode garansi, kita nyedhiyakake layanan pangopènan kualitas seumur hidup

4. LAYANAN 24 JAM

Nyedhiyani 7 * 24 layanan pra-sale & sawise-sale

QQ截图20211221182813
QQ截图20211221182744

5. REMOTE GUIDANCE

Dhukungan jaringan jarak jauh.Insinyur nggunakake video remot kanggo ngatasi masalah kegagalan peralatan, nemtokake sababe, lan nuntun pelanggan kanggo ngatasi

6. REPAIR lapangan

Engineer pisanan troubleshoots peralatan liwat kontak remot, lan nemtokake apa kanggo nindakake pangopènan ing situs utawa
bali menyang pabrik kanggo pangopènan miturut kahanan nyata

service
service (5)
service (1)