• ultrasonic scalpel hifu machine

    mesin ultrasonik scalpel hifu

    Ing Amerika Serikat, pisau bedah ultrasonik disetujoni dening FDA kanggo ngangkat alis ing taun 2009 lan kanggo ngangkat dagu lan kulit gulu sing longgar ing taun 2012. Bisa uga digunakake kanggo ngobati hiperhidrosis ketiak, miturut pandhuan kanggo Ultrasound.Panganggone scalpel ultrasonik mung bisa nambah kerutan entheng nganti moderat lan kulit kendur, sing cocog kanggo pasien enom.Nanging, ana akeh faktor sing nyebabake penuaan kulit, ora mung nyuda lan ora normal kolagen lan elastisitas ...
  • portable diode laser 3wavelength hair laser machine 755nm 808nm 1064nm laser hair reduction device
  • High-intensity focused electromagnetic energy (HIFEM) deep and intense pelvic-floor muscle contraction magchair ems sculpting PFM machine

    Energi elektromagnetik fokus intensitas dhuwur (HIFEM) kontraksi otot lantai panggul sing jero lan kuat Magchair ems sculpting mesin PFM

    Kepiye cara kerja EMS PFM Magchair?EMS PFM Magchair nggunakake energi elektromagnetik fokus intensitas dhuwur (HIFEM) kanggo nyebabake kontraksi otot lantai panggul sing jero lan kuat, mbantu pasien inkontinensia entuk kapercayan.HIFEM ngrangsang kabeh area lantai panggul lan mbantu mulihake kontrol neuromuskular.Sesi siji nyebabake ewonan kontraksi otot lantai panggul supramaximal, sing penting banget kanggo pendidikan maneh otot, lan ningkatake ...
  • emsella slimming machine HIFEM technology Pelvic Floor Muscle Separation Treatment device

    emsella slimming machine teknologi HIFEM Panggul Floor Otot misahake Perawatan piranti

    Teknologi HIFEM mbantu sampeyan mbangun otot kanthi gampang.(HIFEM), ngeculake energi geter magnetik frekuensi dhuwur liwat rong gagang perawatan super gedhe kanggo nembus jero menyang jaringan otot 8cm, ngindhuksi ekspansi lan kontraksi otot sing terus-terusan, entuk latihan ekstrim frekuensi dhuwur, lan ngowahi maneh lan tuwuh myofibrils (otot). nggedhekake).), lan ngasilake rantai kolagen lan serat otot anyar (hiperplasia otot), saéngga nglatih lan nambah Kapadhetan lan volume otot.
  • diode laser hair removal portable  three wavelengh 755nm 1064nm 808nm .milesman .portable diode

    diode laser hair removal portabel telung wavelengh 755nm 1064nm 808nm .milesman .portable diode

      Contact Superlaser factory professional saleman Nancy Now!   WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/ Diode laser 755nm/808nm/1064nm 3 in 1 ,advantage Combined 808nm for All Skin Type, All Hair Colors; DIODE LASER 808NM; With Gemany Imported Diode Laser;Half Treatment Time Perform more treatment sessions in less time, allowing you to quickly treat la...
  • Features diode laser hair removal machine FDA approved and CE certificate

    Fitur diode laser hair removal machine disetujoni FDA lan sertifikat CE

    Fitur mesin laser dioda sertifikat FDA lan CE 1. Mesin dioda laser anyar nawakake desain modular sing inovatif, gampang dijaga lan bisa ditambah kanthi antarmuka pangguna sing intuisi, pendinginan kulit sing efisien lan sistem rong tangan.2. Sistem two-handpiece (Dhukungan Kustomisasi) Multiply opsi perawatan karo sistem loro-handpiece anyar kita lan ngirit wektu karo macem-macem handpieces disambungake bebarengan.Maneuverability maksimum lan penanganan luwih apik 3. New kelas medical gedhe lan ekonomi ...
  • 1000W high power diode laser hair removal machine with screen handle oem odm

    1000W daya dhuwur diode laser rambute mesin aman karo layar nangani oem odm

    1000W daya dhuwur diode laser mesin rambute aman nangani karo gambaran layar Kaluwihan teknologi anyar diode laser rambute mesin: 1. TEC cooling aktif TEC desain cooling aktif, mesthekake ontinuously digunakake kanggo 10 jam ing 30C Kamar-Suhu.Sistem Pendingin Udara 2.3D Kabeh panas saka komponen bakal digawe adhem kanthi sistem pendingin udara 3D.3. Heat Insulation Water Tank 4. Liter Heat insulation tank, dikelilingi oleh Heat insulation material, tansah njaga suhu banyu ...
  • 1000W high power diode laser hair removal machine oem odm

    1000W daya dhuwur laser diode mesin mbusak rambute oem odm

    1000W daya dhuwur diode laser rambut aman mesin gambaran New teknologi kaluwihan diode laser rambute mesin: 1. TEC cooling aktif TEC desain cooling aktif, mesthekake ontinuously digunakake kanggo 10 jam ing 30C Kamar-Suhu.Sistem Pendingin Udara 2.3D Kabeh panas saka komponen bakal digawe adhem kanthi sistem pendingin udara 3D.3. Heat Insulation Water Tank 4. Liter Heat insulation tank, diubengi dening Heat insulation material, tansah njaga suhu banyu ing ngisor 20C 5. Safety...
  • FCD laser 1064 fiber coupled long pulse nd yag laser hair removal machine

    FCD laser 1064 serat ditambah pulsa panjang nd yag laser hair removal machine

    Apa teknologi Fiber Coupled Diode?Cahya sing diasilake dening pirang-pirang laser dioda digabung dadi serat multimode siji-inti kanthi susunan lensa mikro, supaya bisa ngirim cahya menyang papan sing dituju.Desain inovatif iki njamin distribusi energi seragam, tingkat karusakan kurang, umur dawa lan gampang pangopènan laser dioda.Boslaser Fiber Coupled Diode Laser kanggo Depilation.Laser FCD dumunung ing njero kerangka utama tinimbang handpiece.Mulane, energi laser ditransfer dening serat ...
  • Q-switch laser freckle remover machine

    Mesin Q-switch laser freckle remover

    Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit kanggo tekan lapisan jero saka kulit, supaya partikel pigmen nang kulit bisa enggal ulig, lan partikel pigmen ulig bakal ditelan dening makrofag manungsa.Mengko, alon-alon diangkut adoh.Amarga laser kanthi dawa gelombang tartamtu bisa tekan jaringan pigmen sing lara liwat epidermis lan dermis, ...
  • DPL (Dye Pulse Light) Laser photon skin rejuvenation treatment machine

    DPL (Dye Pulse Light) Mesin perawatan rejuvenasi kulit foton laser

    DPL (Dye Pulse Light), teknologi cahya spektrum sempit anyar, kanthi cepet lan efisien ngatasi masalah pigmentasi rai lan telangiectasia (wajah abang).Amarga efek curative iku Ngartekno ngluwihi rejuvenation foto, lan siklus perawatan wis Ngartekno shortened, wis epoch-making pinunjul ing lapangan teknologi rejuvenation kulit kosmetik optik.Bentenipun antarane DPL lan IPL? 1.IPL: Panggunaan 400-1200nm sudhut-spektrum cahya pulsed kuat kanggo tr...
  • 808 nm diode laser  808 hair removal laser machine

    808 nm diode laser 808 mesin laser mbusak rambut

    Laser dioda 808 nm digunakake kanggo mbusak rambut meh kabeh jinis kulit kanthi sukses.Nanging titik laser iki cukup cilik, lan perawatan alon.Ing taun-taun pungkasan, laser dioda kanthi bintik-bintik sing luwih gedhe dikenalake nanging diwatesi babagan fluence (kurang saka 20 J/cm2) lan durasi pulsa.kita 808 nawakake kauntungan saka nggabungke paramèter diadegaké lan titik gedhe.Piranti kasebut dilengkapi macem-macem pilihan perawatan sing bisa adaptasi kanggo mbusak rambut sing apik kanthi fluence dhuwur lan ...