Spare Parts

  • Repair Service Laser Bar Almashr Laser Stack Repairing Wholesale Price DIODE LASER ALEX 755N

    Service Repair Laser Bar Almashr Laser Stack Repair Grosir Harga DIODA LASER ALEX 755N

    We nyedhiyani peralatan kaendahan profesional laser hair removal peralatan repair, nangani laser lan aksesoris liyane ndandani lan pangopènan! 810nm semikonduktor laser hair removal, ing basis saka titik beku 810nm semikonduktor titik beku paling populer laser hair removal ing pasar, nambah NIR near-infrared ombak cahya cahya kulit, kanggo entuk ora mung ora krasa lara lan cepet rambute aman, nanging uga ora krasa lara lan kontraksi cepet saka wilayah aman rambute ing pori piranti padha, nggawe ...
  • Handle IPL magneto-optic OPT IPL E-light Machine For hair removal skin rejuvenation laser pigmentation removal laser

    Menangani IPL magneto-optic OPT IPL E-light Machine Kanggo hair removal skin rejuvenation laser pigmentation removal laser

    Spesifikasi IPL handpiece 1. Aplikasi kanggo IPL / E-light Machine 2. Kanggo mbusak rambut, rejuvenation kulit, mbusak pigmentasi 3. Ora ana efek samping 5. Aman lan efektif 6. Kualitas dhuwur lan rega murah 7. Layanan ODM / OEM kasedhiya 8 . Struktur cukup apik gaya dipercaya kualitas Fitur 1.360 magneto-optik OPT minangka piranti mbusak rambut multi-fungsi adhedhasar OPT tradisional.Bisa digunakake kanggo mbusak rambut, whitening lan rejuvenation kulit, freckle, kukul kukul pit, ngumbah alis, tato tato ...
  • Cryolipolysis Vacuum Lipolysis Freezing Liposuction Body Slimming Treatment Machine Accessory

    Cryolipolysis Vakum Lipolisis Pembekuan Liposuction Body Slimming Perawatan Mesin Aksesori

    Cryolipolysis mesin wangun kelangan anyar, cara non-invasif kanggo alon-alon lan èfèktif nyuda lemak ing wilayah diangkah saka awak sing asil ing ngelingke, alam-looking abang lemak ing wilayah dianggep.Software kontrol vakum: ngatur lan luwes kontrol vakum kanggo priksa manawa perawatan luwih aman lan efektif.
    Program sing dirancang khusus: Panas jaringan kanthi wektu sing tetep sadurunge perawatan cryolipo diwiwiti supaya ora dadi gedhe banget.

  • 220V 10A Pedal Foot Switch Acogedor Electrical Foot Pedal Switch

    220V 10A Pedal Kaki Ngalih Acogedor Listrik Kaki Pedal Ngalih

    Babagan item iki Digawe saka bahan plastik berkualitas tinggi, ramah lingkungan, awet lan kuat kanggo digunakake Gampang digunakake.Pencet kanggo nguripake lan njaga daya, mandheg kanggo mateni Pengerjaan sing apik, desain snap-action sedhela bisa mbantu sampeyan ngirit akeh daya Bisa digunakake kanthi sikil lan mbantu tangan sampeyan fokus ing karya 220V, 10A, kanthi daya 10cm / 3.9inch ari Aplikasi: Ngalih mlaku versi pedal tumindak sedhela kasedhiya, logam die-cast lan awak plastik kasedhiya.Utamane digunakake ing medis ...
  • 808 handle 808nm hair removal handle OEM/ODM

    808 nangani 808nm rambute aman nangani OEM / ODM

    808 hair removal handle repair Description Iki 5 bar 808 diode laser hair removal handpiece digawe saka 5pcs diode bar kanthi cooler saluran mikro.Kabeh handpiece digawe ing China.Mode layanan: Ndandani laser dioda sing rusak ing handpiece.Kayata ngganti tumpukan laser anyar, test TEC peltier, reresik lan ing.808 rambut mbusak nangani Prosedur ndandani > Pilihan A: Kirimi handpiece lawas rusak kanggo pabrik kita.Kita bakal nindakake proses mriksa, ndandani, ngresiki lan liya-liyane.
  • CO2 laser cosmetic treatment machine for removing spots and scars

    Mesin perawatan kosmetik laser CO2 kanggo mbusak bintik lan bekas

    Mesin perawatan kosmetik laser CO2 minangka piranti perawatan kosmetik sing umum kanggo ngilangi bintik lan bekas.Kepala laser ing piranti dipasang ing lengen pandhuan cahya.Amarga posisi sirah laser kudu kerep diganti sak perawatan kanggo nyukupi kabutuhan surgery, Mulane, paling saka lengen guide cahya digawe saka sawetara rod nyambungake (utawa struts logam) articulated kanggo saben liyane kanggo mbentuk "sendi" batang penghubung kanthi pirang-pirang derajat kebebasan, lan ...
  • 1064nm laser handle long pulse lasers accessory

    1064nm laser nangani dawa pulsa laser aksesoris

    Energi laser Nd:YAG diserap kanthi selektif dening tingkat dermis sing luwih jero lan ngidini kanggo perawatan lesi pembuluh darah sing luwih jero kayata telangiectasias, hemangioma lan vena sikil.Energi laser dikirim nggunakake pulsa dawa sing diowahi dadi panas ing jaringan.Panas mengaruhi vasculature saka lesi.Kajaba iku, Laser Nd:YAG bisa nambani ing tingkat sing luwih entheng;kanthi dadi panas kulit subkutan (kanthi cara non-ablatif) ngrangsang neocollagenesis sing ningkatake munculé kerutan rai.

  • laser safety goggles, laser glasses

    kaca tingal safety laser, kaca tingal laser

    Kacamata safety laser dibutuhake banget kanggo daya laser sanajan 5mw, akeh digunakake ing bidang keselarasan laser, perawatan medis laser, industri Laser dll.
    Kita nyedhiyakake kaca tingal safety laser kualitas kanggo 200 ~ 540nm, 600 ~ 700nm, 800 ~ 1100nm, 2700 ~ 3000nm, 10600nm,
    Kacamata sing digawe digawe saka polimer dhuwur lan penyerap laser, kanthi kinerja dhuwur, lan ketemu EN207, EN208 kanthi lengkap.

  • Nd yag laser  handle for tattoo removal laser gun for brows removal  beauty equipment accessories

    Nd yag laser nangani kanggo tato aman laser gun kanggo alis aman aksesoris peralatan kaendahan

    Nd yag laser nangani kanggo tato mbusak tato gun laser kanggo alis mbusak aksesoris peralatan kaendahan Q ngalih nd yag laser nangani tato mbusak handpiece: Laser jinis: Q-switch yag laser.Standar: 1064nm, 532nm, Pilihan: 1320nm.1064nm: Pigmentasi reresik (ireng lan biru…etc).532nm: Pigmentasi reresik (abang, coklat, werna cahya… etc).1320nm: Non-ablative laser Rejuenation nggunakake kulit karbon saka rejuvenation kulit.Batang YAG: Batang YAG kualitas dhuwur 35-60% luwih kuat tinimbang normal ...
  • Korean laser arm Q-switched Picosecond tattoo removal laser machine spare part

    Suku cadang mesin laser penghapus tato Picosecond korea lengan laser Q-switched

    Rega pabrik Korea lengen laser Q-switched Picosecond tato mesin laser penghapusan 1064nm 532nm,PicoSecond Laser minangka perawatan kulit laser non-bedah, non-invasif sing cepet lan gampang kanggo awak kalebu dada utawa decollete, pasuryan, tangan, sikil, lan liya-liyane.

  • How to do 808nm Diode Laser hair removal machine water filling and outlet

    Cara nggawe 808nm Diode Laser hair removal machine ngisi lan outlet banyu

    Umume, piranti mbusak rambut laser sing apik nggunakake teknologi microchannel presisi sing diimpor saka Jerman.Syarat kualitas banyu sing relatif dhuwur.Sampeyan kudu nggunakake banyu murni sing luwih maju utawa banyu suling sing dhuwur.Sampeyan ora bisa nggunakake banyu tap utawa banyu mineral.Luwih becik nggunakake banyu deionisasi yen kahanan ngidini.
    5. Requirements kanggo nambah kapasitas banyu:
    Umumé, tank banyu saka instrument konvensional kita mung kudu 2.5-3 L. Amarga instrument laser rambut aman kita duwe sistem kulkasan kompresor apik, mung sumber banyu cekap dibutuhake kanggo mesthekake operasi normal saka kompresor, lan mesin. bisa terus-terusan.Mulane, laser dioda kita mung perlu kanggo nambah babagan 2.8L banyu, yaiku, 4 kanggo 5 botol (500ml) saka conventional diresiki banyu.Nanging uga ana mesin liyane tanpa kompresor, kapasitas kanggo banyu bakal luwih, 7-8L utawa malah 10-12L bisa.

  • PP cotton filter cup

    PP kapas saringan cangkir

    Produk: set saringan kanggo 755nm 808nm 1064nm diode laser hair removal beauty machine

    Aplikasi: Digunakake ing mesin diode laser rambut utawa mesin kanggo nyaring banyu DI.

    Kualitas banyu sing dibutuhake: banyu DI.

    Bahan: PP utawa Resin

    Suhu kerja: 5 ~ 45 ℃

    Tekanan kerja: PP filter ≤04.Mpa, Ion exchange filter ≤0.1Mpa

    Outlet paling apik: Filter PP: 2.5L / min, Filter ion exchange: 1L / min

    Urip: Filter PP: 8000 -11000L, Ora perlu ngganti Filter ion exchange yen banyu DI.

    Saran: Ganti saringan setaun sepisan.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3