• Q-switch laser freckle remover machine

    Mesin Q-switch laser freckle remover

    Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit kanggo tekan lapisan jero saka kulit, supaya partikel pigmen nang kulit bisa enggal ulig, lan partikel pigmen ulig bakal ditelan dening makrofag manungsa.Mengko, alon-alon diangkut adoh.Amarga laser kanthi dawa gelombang tartamtu bisa tekan jaringan pigmen sing lara liwat epidermis lan dermis, ...
  • Q-switched Nd:YAG beauty equipment for tattoo pigments removal laser yag machine

    Q-switched Nd:YAG peralatan kaendahan kanggo pigmen tato mbusak mesin laser yag

    Wiwit laser saka dawa gelombang tartamtu bisa tekan jaringan pigmen saka lesi liwat epidermis lan dermis, iku mung tumindak ing partikel pigmen, supaya epidermis kulit wis sethitik utawa ora karusakan, lan ora ana karusakan ketok kanggo tektur. saka kulit, supaya kulit ora ana bekas tatu ing kulit.Laser energi dhuwur digunakake kanggo langsung mbanting lan mbusak pigmen ing jaringan sing lara, lan klompok pigmen sing cocog kanthi cepet ngembang lan bledosan nalika ...
  • Picosecond Technology tattoo removal laser or pigmentation revmoal laser machine

    Picosecond Teknologi tato mbusak laser utawa pigmentasi mesin laser revmoal

    Picosecond Teknologi introduksi singkat Picosecond iku siji triliun detik!Laser picosecond ngetokake pulsa optik kanthi durasi cendhak banget antarane 1 picosecond lan sawetara puluhan picoseconds.Sifat laser picosecond ngidini nyerep pulsa gelombang sing ngasilake efek foto-termal sing ringkes lan tepat ing wilayah sing dituju - bebarengan karo modifikasi kimia ultra-struktural lan intrinsik sing ana gandhengane karo owah-owahan kanthi cepet.Iki uga diarani foto-aco ...
  • Poratble Promotion Laser ND YAG Q Switched Yag Laser 1064nm Laser Removal Tattoo Machine Lowest Price

    Promosi Poratble Laser ND YAG Q Switched Yag Laser 1064nm Laser Removal Tattoo Machine Harga Terendah

    Laser Q-switched Nd: YAG ngirimake cahya dawa gelombang tartamtu kanthi energi dhuwur sing diserap dening pigmen minangka tato lan nyebabake gelombang kejut.Gelombang kejut mecah partikel pigmen, ngeculake saka enkapsulasi lan mecah dadi pecahan sing cukup cilik kanggo dibuwang dening awak.Banjur partikel cilik iki bakal diilangi dening awak.Cahya dawa gelombang spesifik iki mung bisa diserap dening partikel pigmen, saengga ora cilaka kulit lan jaringan normal bakal kedadeyan.

  • Multifunctional beauty machine with advanced technologies IPL&RF,Nd: Yag Laser

    Mesin kaendahan multifungsi kanthi teknologi canggih IPL&RF, Nd: Yag Laser

    Deskripsi Produk Multifunctional Elight IPL RF Nd Yag Laser Permanen SHR OPT Salon Equipment Peremajaan Kulit Tattoo Removal Hair Removal Beauty Machine Fitur utama 1. Mesin kaendahan multifungsi anyar kanthi teknologi canggih (IPL&RF, Nd: Yag Laser), layar operasi ragu .Sampeyan bisa nindakake Elight /Bipolar RF (fungsi iki ndhukung OEM / ODM) perawatan lan perawatan Laser kanggo customer ing wektu sing padha ing 1 mesin kanggo ngirit wektu lan biaya.
  • Portable Q Switch ND YAG Laser Tattoo removal machine. Contact Nancy!

    Portable Q Ngalih ND YAG Laser Tattoo mesin mbusak.Hubungi Nancy!

    WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/
  • co2 Surgery equipment medical cosmetology laser co2 lasers. Contact nancy!

    peralatan bedah co2 kosmetik medis laser co2 laser.Kontak nancy!

      WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/   Surgery has opened a new era of medical cosmetology. High-energy ultra-pulse CO2 laser skin resurfacing has opened up a new technology in cosmetic surgery. It uses high-energy, extremely short-pulse lasers to instantly vaporize aging and damaged skin tissue without hu...
  • CO2 Laser cosmetology machine medical cosmetology machine. Contact nancy!

    CO2 Laser cosmetology machine medical cosmetology machine.Kontak nancy!

      WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/   Surgery has opened a new era of medical cosmetology. High-energy ultra-pulse CO2 laser skin resurfacing has opened up a new technology in cosmetic surgery. It uses high-energy, extremely short-pulse lasers to instantly vaporize aging and damaged skin tissue without hur...
  • CO2 Laser surgery machine high-energy ultra-pulse CO2 laser skin resurfacing machine. Contact Nancy!

    Mesin operasi laser CO2 laser ultra-pulsa energi dhuwur CO2 mesin resurfacing kulit.Hubungi Nancy!

      WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/   Laser surgery has opened a new era of medical cosmetology, and high-energy ultra-pulse CO2 laser skin resurfacing has opened up new technologies in cosmetic surgery. It changes the focusing characteristics of the laser to make the laser spot become a spot, using a patt...
  • DPL laser machine IPL skin rejuvanation acne removal hair removal lasers fractional IPL laser machines

    Mesin laser DPL IPL peremajaan kulit penghapusan jerawat laser penghapusan rambut fraksional IPL mesin laser

    Apa Teknologi IPL Fractional?Teknologi IPL pecahan nggunakake bledosan energi pecahan kanggo mesthekake kulit waras luwih cepet nalika menehi asil sing luwih apik tinimbang sistem IPL tradisional.Energi Cahya Intens dikirim ing hotspot ninggalake papan kanggo regenerasi jaringan.Fractional IPL menehi asil sing efisien babagan tuwa, garis-garis halus lan kerutan, karusakan srengenge, pori-pori sing mbukak, kulit abang lan rosacea uga kukul lan parut.Fungsi: Extra...
  • Picosecond laser tattoo removal machine pigment removal lasers device. Contact Vivian Now!

    Picosecond laser tato mesin mbusak pigmen piranti laser.Hubungi Vivian Saiki!

    WhatApp: http://wa.me/8613641380750 MOB/WhatsApp/Zalo: +86 13641380750 E-MAIL: vivian@superlaser.com.cn Facebook: https://www.facebook.com/vivian.zhao.14268/   ABOUT BOSLASER: Bejing Superlaser Technology Co.. Ltd. is a professional medical and beauty instrument manufacturer integrating R & D, production, sales and service with 12 years history. Superlaser has wide product series including Diode laser hair removal machine, IPL, E-light, RF, Long Pulse Nd yag laser machine, Fractiona...
  • Picosecond lasers korea import 7 jonit articulated arm tattoo removal lasers machine. Contact Vivian Now!

    Picosecond laser korea import 7 jonit articulated arm tattoo removal machines.Hubungi Vivian Saiki!

    Whatapp: http://wa.me/8613641380750 MOB/WhatsApp/Zalo: +86 13641380750 E-MAIL: vivian@superlaser.com.cn Facebook: https://www.facebook.com/vivian.zhao.14268/    
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2