• Superficial pigment spots removal lasers tattoo removal q switched nd yag laser machine

    Laser mbusak bintik pigmen cethek mbusak tato q ngalih lan mesin laser yag

    Piranti mbusak freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik, lan laser bisa langsung nembus epidermis kulit menyang lapisan jero kulit, lan langsung ngremuk partikel pigmen ing kulit.Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit tekan lapisan jero kulit, supaya partikel pigmen ing jero ...
  • 1064nm 532nm 1320nm Q-switch laser tattoo removal laser Washing eyebrows eyeliner

    1064nm 532nm 1320nm Q-switch laser penghapusan tato laser Cuci alis eyeliner

    Piranti mbusak freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik, lan laser bisa langsung nembus epidermis kulit menyang lapisan jero kulit, lan langsung ngremuk partikel pigmen ing kulit.Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit tekan lapisan jero kulit, supaya partikel pigmen ing jero ...
  • Picoway tech machine facial whitening laser skin rejuvenation and removal of fine wrinkles laser

    Picoway tech machine rai whitening laser rejuvenation kulit lan mbusak laser kisut nggoleki

    Piranti mbusak freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik, lan laser bisa langsung nembus epidermis kulit menyang lapisan jero kulit, lan langsung ngremuk partikel pigmen ing kulit.Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit tekan lapisan jero kulit, supaya partikel pigmen ing jero ...
  • Picosecond laser machine 1064nm for for deep pigmented lesions and deep-colored tattoos

    Mesin laser Picosecond 1064nm kanggo lesi pigmen jero lan tato warna jero

    Piranti mbusak freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik, lan laser bisa langsung nembus epidermis kulit menyang lapisan jero kulit, lan langsung ngremuk partikel pigmen ing kulit.Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit tekan lapisan jero kulit, supaya partikel pigmen ing jero ...
  • laser eyebrow washing machine Q-switch laser freckle removal device

    mesin cuci alis laser Q-switch piranti mbusak freckle laser

    Piranti mbusak freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik, lan laser bisa langsung nembus epidermis kulit menyang lapisan jero kulit, lan langsung ngremuk partikel pigmen ing kulit.Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit tekan lapisan jero kulit, supaya partikel pigmen ing jero ...
  • Q switch laser mole removal machine Ota nevus removal laser freckles & age spots removal lasers

    Q switch laser mol removal machine Ota nevus penghapusan laser freckles & age spot removal laser

    Piranti mbusak freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik, lan laser bisa langsung nembus epidermis kulit menyang lapisan jero kulit, lan langsung ngremuk partikel pigmen ing kulit.Penghilang freckle laser Q-switch bisa ngliwati wektu ultra-pulsa milidetik lan mikrodetik.Laser bisa langsung nembus epidermis kulit tekan lapisan jero kulit, supaya partikel pigmen ing jero ...
  • Freckles removal laser machine coffee spots removal laser sun spots age spots Ota nevus removal lasers equipment

    Mesin Laser Penghilang Bintik-bintik Kopi Penghapusan Laser Bintik Matahari Bintik-bintik Umur Ota Nevus Penghilang Laser Peralatan

    Pigmentasi nuduhake bintik-bintik sing beda warna karo wilayah sekitar.Iki minangka penyakit kulit hiperpigmentasi.Iki disebabake dening tambah melanin ing kulit.Iki minangka penyakit kulit sing umum ing pasuryan kanthi deposisi coklat utawa melanin lan mundhut volume.Biasane ana ing pipi lan Bathuk, kalebu bintik-bintik, bintik-bintik kopi, bintik-bintik srengenge, bintik-bintik umur, Ota nevus, Ito nevus, lan liya-liyane, luwih umum ing wanita, lan ana hubungane karo genetika, cahya srengenge, lan penuaan kulit, lan som...
  • laser beauty equipment development history CO2 fractional laser & Q-switched nd yag laser

    Sajarah pangembangan peralatan kaendahan laser CO2 laser pecahan & Q-switched nd yag laser

    Telung tahap pangembangan peralatan kecantikan laser Pangembangan peralatan kecantikan laser kira-kira wis liwat telung tahap: Tahap riset dhasar (1960-an): Laser pisanan sing penting dienal ing klinik dening Maiman ing taun 1960. Iki kalebu ruby ​​​​lan bisa ngetokake laser kanthi dawa gelombang 694nm.Ing taun 1961, ana sing nggunakake laser ruby ​​​​kanggo ngelas retina sing dikupas;ing 1963, Goldman L wiwit aplikasi laser ruby ​​​​kanggo perawatan saka karusakan kulit entheng lan tato lan achie ...
  • carbon dioxide laser and treatment of Vascular skin diseases

    laser karbon dioksida lan perawatan saka penyakit kulit Vascular

    Peran utama laser karbon dioksida lan perawatan penyakit Iku laser gas kanthi dawa gelombang 10.6μm.Bisa nguap jaringan kanggo nggayuh tujuan perawatan.Perawatan utama: penyakit kulit vaskular, penyakit kulit pigmen, tumor ganas, tumor jinak utawa kista, keratosis, hiperplasia lan penyakit kulit liyane, lan liya-liyane 1. Penyakit kulit vaskular: granuloma purulen, hemangioma kaya ceri (umume dikenal minangka berkah nevi), angiofibroma, angiokeratoma, lsp. 2. Kulit berpigmen di...
  • Laser and light source of laser hair removal machine Long pulse Nd: YAG laser pulsed light

    Laser lan sumber cahya mesin laser hair removal Pulse dawa Nd: YAG laser pulsed cahya

    Laser lan sumber cahya mesin mbusak rambut laser Nalika nggunakake prinsip "photopyrolysis selektif" kanggo laser rambut aman, dawa gelombang laser lan jembaré pulsa kudu mesthekake yen laser tekan folikel rambut tanpa ngrusak jaringan jejer.Pasinaon klinis wis nuduhake yen dawa gelombang luwih dawa, luwih jero penetrasi, luwih cilik panyebaran, nanging panyerepan melanin sing luwih miskin, mula energi kudu ditambah, nanging ora bisa ngrusak epidermis;...
  • 2940nm erbium laser machine for tattoo removal and wrinkle removal skin rejuvenation

    2940nm mesin laser erbium kanggo mbusak tato lan kerut rejuvenation kulit

    Apa laser erbium?Laser Erbium minangka jinis laser pulsed negara padhet kanthi dawa gelombang 2940nm, lan dawane gelombang persis ing puncak panyerepan banyu sing paling dhuwur.Dibandhingake karo laser karbon dioksida tradisional (10600 micromm), pasukan panyerepan banyu tambah dening bab sepuluh kaping.Mulane, erbium padhet iki Ing teori, laser saenipun bisa nimbulaké panas cepet saka kulit entheng.Ing kasus karusakan termal minimal, penguapan jaringan sing tepat, t ...
  • IPL Laser Multi-function 3 in 1 Laser Platform Professional 808 Diode Laser Hair Removal IPL Skin Rejuvenation ND YAG Tatoo Removal Machine

    IPL Laser Multi-fungsi 3 in 1 Laser Platform Profesional 808 Diode Laser Hair Removal IPL Peremajaan Kulit ND YAG Tatoo Removal Machine

    Komersial iki nggunakake Multi-fungsi 3 ing 1 platform mesin kecantikan laser kanthi 3 fungsi: 808nm laser hair removal, Q switched nd yag laser removal laser lan laser rejuvenasi kulit IPL.Platform iki bisa digunakake kanggo mbusak rambut kanthi gagang 808nm, nggawe rejuvenasi kulit kanthi gagang IPL lan mbusak tato lan pigmen kanthi gagang Q switched nd yag.