• DPL (Dye Pulse Light) Laser photon skin rejuvenation treatment machine

    DPL (Dye Pulse Light) Mesin perawatan rejuvenasi kulit foton laser

    DPL (Dye Pulse Light), teknologi cahya spektrum sempit anyar, kanthi cepet lan efisien ngatasi masalah pigmentasi rai lan telangiectasia (wajah abang).Amarga efek curative iku Ngartekno ngluwihi rejuvenation foto, lan siklus perawatan wis Ngartekno shortened, wis epoch-making pinunjul ing lapangan teknologi rejuvenation kulit kosmetik optik.Bentenipun antarane DPL lan IPL? 1.IPL: Panggunaan 400-1200nm sudhut-spektrum cahya pulsed kuat kanggo tr...
  • Multifunctional beauty machine with advanced technologies IPL&RF,Nd: Yag Laser

    Mesin kaendahan multifungsi kanthi teknologi canggih IPL&RF, Nd: Yag Laser

    Deskripsi Produk Multifunctional Elight IPL RF Nd Yag Laser Permanen SHR OPT Salon Equipment Peremajaan Kulit Tattoo Removal Hair Removal Beauty Machine Fitur utama 1. Mesin kaendahan multifungsi anyar kanthi teknologi canggih (IPL&RF, Nd: Yag Laser), layar operasi ragu .Sampeyan bisa nindakake Elight /Bipolar RF (fungsi iki ndhukung OEM / ODM) perawatan lan perawatan Laser kanggo customer ing wektu sing padha ing 1 mesin kanggo ngirit wektu lan biaya.
  • IPL hair removal laser SHR OPT laser cosmetic machines. Contact Nancy!

    IPL hair removal laser SHR OPT mesin kosmetik laser.Hubungi Nancy!

    WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/  
  • Factory price painless skin care permanent powerful opt shr laser skin rejuvenation Pigment Freckle machine dpl hair removal ipl

    Harga pabrik perawatan kulit tanpa rasa sakit permanen opt shr laser peremajaan kulit Pigmen Bintik mesin dpl hair removal ipl

    DPL (Dye Pulse Light), teknologi cahya spektrum sempit anyar, kanthi cepet lan efisien ngatasi masalah pigmentasi rai lan telangiectasia (wajah abang).Amarga efek curative iku Ngartekno ngluwihi rejuvenation foto, lan siklus perawatan wis Ngartekno shortened, wis epoch-making pinunjul ing lapangan teknologi rejuvenation kulit kosmetik optik.Bentenipun antarane DPL lan IPL? 1.IPL: Panggunaan 400-1200nm sudhut-spektrum cahya pulsed kuat kanggo nambani sup...
  • DPL laser machine IPL skin rejuvanation acne removal hair removal lasers fractional IPL laser machines

    Mesin laser DPL IPL peremajaan kulit penghapusan jerawat laser penghapusan rambut fraksional IPL mesin laser

    Apa Teknologi IPL Fractional?Teknologi IPL pecahan nggunakake bledosan energi pecahan kanggo mesthekake kulit waras luwih cepet nalika menehi asil sing luwih apik tinimbang sistem IPL tradisional.Energi Cahya Intens dikirim ing hotspot ninggalake papan kanggo regenerasi jaringan.Fractional IPL menehi asil sing efisien babagan tuwa, garis-garis halus lan kerutan, karusakan srengenge, pori-pori sing mbukak, kulit abang lan rosacea uga kukul lan parut.Fungsi: Extra...
  • Photon Cosmetics Laser machine intense pulsed light IPL lasers

    Photon Cosmetics Laser mesin intens pulsed cahya IPL laser

    Mesin Photon Cosmetics Laser uga dikenal minangka intense pulsed light, utawa IPL ing basa Inggris, yaiku cahya sing katon spektrum sing amba.ipl photorejuvenation uga adhedhasar prinsip tumindak photothermal Milih.Cahya dawa gelombang luwih dawa ing output cahya pulsed sing kuwat bisa nembus menyang jaringan kulit sing luwih jero kanggo ngasilake efek fototermal lan fotokimia, ngatur maneh lan ngasilake serat kolagen lan serat elastis kulit, mulihake elastisitas, lan entuk youthfu. .
  • 980nm Diode Laser Vascular Therapy Device

    Piranti Terapi Vaskular Laser Dioda 980nm

    Ukuran 9 Titik sing unik cocok kanggo macem-macem perawatan laser vena

    * 980nm diode laser serat optik 15W

    * Kepala impor asli AS

    *Asil wawasan output stabil

  • Indications and operation of 1064nm long-pulse laser beauty equipment

    Indikasi lan operasi peralatan kecantikan laser pulsa dawa 1064nm

    Indikasi lan operasi saka 1064nm long-pulse laser beauty equipment Diangkah gejala klinis: ◆Air mbusak kabeh jinis kulit-kanggo kulit ireng lan sawise-srengenge kulit (ora ana vitiligo gawean), utamané cocok kanggo balapan Asia;◆Kelainan vaskular-telangiectasia, noda anggur port;◆Varicose vena saka extremities ngisor kanthi diameter kurang saka 3mm;◆Rejuvenation kulit lan mbusak kerut-Saiki penetrating jero lan rejuvenating laser (1064nm dawane gelombang).Ketrampilan Operasi 1) I...
  • carbon dioxide laser and treatment of Vascular skin diseases

    laser karbon dioksida lan perawatan saka penyakit kulit Vascular

    Peran utama laser karbon dioksida lan perawatan penyakit Iku laser gas kanthi dawa gelombang 10.6μm.Bisa nguap jaringan kanggo nggayuh tujuan perawatan.Perawatan utama: penyakit kulit vaskular, penyakit kulit pigmen, tumor ganas, tumor jinak utawa kista, keratosis, hiperplasia lan penyakit kulit liyane, lan liya-liyane 1. Penyakit kulit vaskular: granuloma purulen, hemangioma kaya ceri (umume dikenal minangka berkah nevi), angiofibroma, angiokeratoma, lsp. 2. Kulit berpigmen di...
  • Laser and light source of laser hair removal machine Long pulse Nd: YAG laser pulsed light

    Laser lan sumber cahya mesin laser hair removal Pulse dawa Nd: YAG laser pulsed cahya

    Laser lan sumber cahya mesin mbusak rambut laser Nalika nggunakake prinsip "photopyrolysis selektif" kanggo laser rambut aman, dawa gelombang laser lan jembaré pulsa kudu mesthekake yen laser tekan folikel rambut tanpa ngrusak jaringan jejer.Pasinaon klinis wis nuduhake yen dawa gelombang luwih dawa, luwih jero penetrasi, luwih cilik panyebaran, nanging panyerepan melanin sing luwih miskin, mula energi kudu ditambah, nanging ora bisa ngrusak epidermis;...
  • PDT photodynamic beauty instrument cosmetic treatment machine

    PDT photodynamic instrument kaendahan mesin perawatan kosmetik

    Pancegahan kanggo perawatan instrumen kaendahan fotodinamik 1. Wektu iradiasi perawatan, 20 nganti 40 menit kanggo perawatan kaendahan rai lan turu, lan 40 nganti 60 menit kanggo perawatan sub-kesehatan.2. Jarak paling apik antarane sirah iradiasi lan situs perawatan kira-kira 3-5 cm.Yen cedhak banget karo kulit, sawetara tumindak bakal dikurangi.3. Nalika muter sirah iradiasi, iku kudu diputer 180 derajat miturut tandha dituduhake ing peserta saka iradiasi ...
  • IPL Laser Multi-function 3 in 1 Laser Platform Professional 808 Diode Laser Hair Removal IPL Skin Rejuvenation ND YAG Tatoo Removal Machine

    IPL Laser Multi-fungsi 3 in 1 Laser Platform Profesional 808 Diode Laser Hair Removal IPL Peremajaan Kulit ND YAG Tatoo Removal Machine

    Komersial iki nggunakake Multi-fungsi 3 ing 1 platform mesin kecantikan laser kanthi 3 fungsi: 808nm laser hair removal, Q switched nd yag laser removal laser lan laser rejuvenasi kulit IPL.Platform iki bisa digunakake kanggo mbusak rambut kanthi gagang 808nm, nggawe rejuvenasi kulit kanthi gagang IPL lan mbusak tato lan pigmen kanthi gagang Q switched nd yag.