Picosecond laser tato mesin mbusak pigmen piranti laser.Hubungi Vivian Saiki!

Katrangan singkat:


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

WhatApp:http://wa.me/8613641380750

MOB/WhatsApp/Zalo: +86 13641380750

E-MAIL:vivian@superlaser.com.cn

Facebook:https://www.facebook.com/vivian.zhao.14268/

 

TENTANG BOSLASER:
Bejing Superlaser Technology Co.. Ltd. minangka produsen instrumen medis lan kecantikan profesional sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan kanthi sejarah 12 taun.Superlaser nduweni seri produk sing akeh kalebu mesin penghapus rambut laser Diode, IPL, E-light, RF, mesin laser Long Pulse Nd yag, laser CO2 pecahan, HIFU, Injeksi Vital, HIFU, Mesin perawatan rai lan liya-liyane.Akeh mesin karo FDA, Medical CE, ISO disetujoni.Mesin diakoni banget dening para pelanggan ing saindenging jagad.

 

pico lasers (1)

pico lasers (2)

Jembar Pulse: 500ps
.Titik Seragam Dhuwur
.Ukuran Spot 2 ~ 10mm bisa diatur
.Korea Import 7 Joint articulated arm
.Sistem Kerja Cerdas

pico lasers (3)

PRINSIP TREA TMENT
Laser Picosecond nggunakake mode output pulsa cendhak banget, tinimbang efek termal, kanthi prinsip gelombang kejut mekanik sing entheng,
pigmen "pecah" dadi granular sacoro apik liwat energi fokus, luwih kamungkinan kanggo digunakke dening metabolisme awak.Picosecond
laser bakal kanggo nyilikake efek sisih efek termal, bisa entuk goal meh ngatasi kabeh jinis bintik pigmen.

 

Nano teknologi kapindho:

Laser nanodetik tradisional utamane gumantung marang aksi fototermal, ngirimake panas menyang pigmen lan jaringan ing sakubenge.

Teknologi Picosecond:

Picosecond njupuk kauntungan saka teknologi gelombang tekanan kanggo ngrusak tinta target dadi partides cilik sing gampang diilangi dening awak.

 

pico lasers (4)

.Kabeh tato warna, eyeline lan lipline mbusak
.Pigmentasi dermis
.Pigmentasi epidermis
.Chloasma, Melasma, mole, Nevus saka Ota mbusak
.Rejuvenation kulit, tightening utawa nyuda wrinkle

pico lasers (5) pico lasers (6)

.Energi dhuwur efektif kanggo karusakan tato utawa pigmentasi
.Picolaser elektro-optik 500ps, ngeculake energi dhuwur kanthi cepet, ora lara lan ora ana efek samping
.Banget Korean 7 articular-arm kanggo mesthekake akurasi output energi
.Beam mode topi datar ndhuwur ndadekake asil shooting sing sampurna
.Ukuran titik: 2-10mm luwes
● Sistem kerja cerdas kanthi aliran banyu, level banyu lan weker tempreture banyu

pico lasers (7) pico lasers (8)

Tipe Laser: PICOSECOND LASER
Panjang gelombang: 1064nm & 532nm & Laser Facial
Jembar Pulse: 500ps
Frekuensi: 1-10HZ luwes
Output energi: 100-1000mj
Ukuran titik: 2-10mm luwes
Tegangan: 220/110V, 50/60HZ
Daya: 2500 watt
Ukuran : 116 x 53 x 107 Cm
Bobot: 120KG

pico lasers (9)

PABRIK

808 (4)

BENGKEL

808 (5)

GARIS MAJLIS

808 (6)

GUDANG & KEMASAN

808 (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita