• ultrasonic scalpel hifu machine

    mesin ultrasonik scalpel hifu

    Ing Amerika Serikat, pisau bedah ultrasonik disetujoni dening FDA kanggo ngangkat alis ing taun 2009 lan kanggo ngangkat dagu lan kulit gulu sing longgar ing taun 2012. Bisa uga digunakake kanggo ngobati hiperhidrosis ketiak, miturut pandhuan kanggo Ultrasound.Panganggone scalpel ultrasonik mung bisa nambah kerutan entheng nganti moderat lan kulit kendur, sing cocog kanggo pasien enom.Nanging, ana akeh faktor sing nyebabake penuaan kulit, ora mung nyuda lan ora normal kolagen lan elastisitas ...
  • DPL (Dye Pulse Light) Laser photon skin rejuvenation treatment machine

    DPL (Dye Pulse Light) Mesin perawatan rejuvenasi kulit foton laser

    DPL (Dye Pulse Light), teknologi cahya spektrum sempit anyar, kanthi cepet lan efisien ngatasi masalah pigmentasi rai lan telangiectasia (wajah abang).Amarga efek curative iku Ngartekno ngluwihi rejuvenation foto, lan siklus perawatan wis Ngartekno shortened, wis epoch-making pinunjul ing lapangan teknologi rejuvenation kulit kosmetik optik.Bentenipun antarane DPL lan IPL? 1.IPL: Panggunaan 400-1200nm sudhut-spektrum cahya pulsed kuat kanggo tr...
  • Multifunctional beauty machine with advanced technologies IPL&RF,Nd: Yag Laser

    Mesin kaendahan multifungsi kanthi teknologi canggih IPL&RF, Nd: Yag Laser

    Deskripsi Produk Multifunctional Elight IPL RF Nd Yag Laser Permanen SHR OPT Salon Equipment Peremajaan Kulit Tattoo Removal Hair Removal Beauty Machine Fitur utama 1. Mesin kaendahan multifungsi anyar kanthi teknologi canggih (IPL&RF, Nd: Yag Laser), layar operasi ragu .Sampeyan bisa nindakake Elight /Bipolar RF (fungsi iki ndhukung OEM / ODM) perawatan lan perawatan Laser kanggo customer ing wektu sing padha ing 1 mesin kanggo ngirit wektu lan biaya.
  • High intensify focused ultrasound beauty machine HIFU therapeutic machines. Contact Vivian Now!

    Mesin terapi ultrasonik fokus dhuwur sing intensif HIFU.Hubungi Vivian Saiki!

    WhatApp: http://wa.me/8613641380750   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 13641380750   E-MAIL: vivian@superlaser.com.cn   Facebook: https://www.facebook.com/vivian.zhao.14268/  
  • 3D hifu wrinkle removal skin lift machine. Contact Nancy!

    Mesin angkat kulit 3D hifu kerut.Hubungi Nancy!

      WhatApp: http://wa.me/8618710146963   MOB/WhatsApp/Zalo: +86 18710146963   MOB/Whatsapp/Zalo/line:+18710146963   E-MAIL: nancy@superlaser.com.cn   Facebook : https://www.facebook.com/alble.zhu/  
  • Vital injector skin booster needle mesotherapy machine

    Vital injector kulit booster jarum mesin mesotherapy

    Mesin mesotherapy jarum injector kulit sing penting uga diarani mesin injeksi banyu, sing nggunakake jarum kaping pirang-pirang tekanan negatif kanggo nyuntikake nutrisi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit terhidrasi, plump lan mengkilat, Teknik vakum sing aman nyuda obat. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 injeksi ...
  • Factory price painless skin care permanent powerful opt shr laser skin rejuvenation Pigment Freckle machine dpl hair removal ipl

    Harga pabrik perawatan kulit tanpa rasa sakit permanen opt shr laser peremajaan kulit Pigmen Bintik mesin dpl hair removal ipl

    DPL (Dye Pulse Light), teknologi cahya spektrum sempit anyar, kanthi cepet lan efisien ngatasi masalah pigmentasi rai lan telangiectasia (wajah abang).Amarga efek curative iku Ngartekno ngluwihi rejuvenation foto, lan siklus perawatan wis Ngartekno shortened, wis epoch-making pinunjul ing lapangan teknologi rejuvenation kulit kosmetik optik.Bentenipun antarane DPL lan IPL? 1.IPL: Panggunaan 400-1200nm sudhut-spektrum cahya pulsed kuat kanggo nambani sup...
  • CFDA certificate NMPA approved Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Water injection machine

    Sertifikat CFDA NMPA disetujoni Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Water mesin injeksi

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun uga disebut mesin injeksi banyu, kang nggunakake tekanan negatif kaping jarum kanggo inject gizi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit hydrated, plump lan mengilap, technique vakum aman minimalake tamba. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 mode injeksi pilihan ...
  • Photon Cosmetics Laser machine intense pulsed light IPL lasers

    Photon Cosmetics Laser mesin intens pulsed cahya IPL laser

    Mesin Photon Cosmetics Laser uga dikenal minangka intense pulsed light, utawa IPL ing basa Inggris, yaiku cahya sing katon spektrum sing amba.ipl photorejuvenation uga adhedhasar prinsip tumindak photothermal Milih.Cahya dawa gelombang luwih dawa ing output cahya pulsed sing kuwat bisa nembus menyang jaringan kulit sing luwih jero kanggo ngasilake efek fototermal lan fotokimia, ngatur maneh lan ngasilake serat kolagen lan serat elastis kulit, mulihake elastisitas, lan entuk youthfu. .
  • hyaluronic acid injector machine for micro-plastic surgery

    mesin injektor asam hyaluronic kanggo operasi plastik mikro

    Apa kesan sampeyan babagan pistol meso injektor penting iki?Pakar hidrasi?Rahasia kanggo whitening lan rejuvenating kulit?Ya, ora kabeh apik!Sawise maca ing ngisor iki, sampeyan bisa uga duwe pangerten sing luwih akurat babagan jarum meso injektor sing penting iki!Perlu wektu kanggo nyerep, lan efek bakal katon ing seminggu!Iku dudu operasi mikro, ora ana asil pasca operasi langsung;iku dudu spesialisasiku kanggo nggawe kulit tanpa cacat ing sawetara detik.Nanging bisa mbantu sampeyan nghidrat kanthi jero ...
  • Water light needle skin whitening and rejuvenation meso therapy machine

    Water cahya jarum whitening kulit lan rejuvenation mesin terapi meso

    Enem fungsi jarum cahya banyu 1, moisturizing lan ngunci banyu jarum cahya banyu bisa ngeterake asam hyaluronic menyang lapisan dermis, èfèktif ngunci Kelembapan, lan nggawe kulit plump lan plump.2, whitening lan rejuvenation Kulit peteng, peteng lan kusam disebabake srengenge, radiation, cahya lan faktor liyane ing weekdays, Shuiguang Needle bisa mbantu ngatasi masalah.3, firming munggah Amarga tuwa, serat elastis kulit ilang, lan kulit asline tenan lan elastis dadi ngeculke.Banyu...
  • Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Water injection machine syring needles vacuum system lifting facial machine

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun Mesin Injeksi Air Jarum Syring Sistem Vakum Angkat Mesin Wajah

    Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun uga disebut mesin injeksi banyu, kang nggunakake tekanan negatif kaping jarum kanggo inject gizi kayata asam hyaluronic menyang dermis kanggo entuk tujuan nggawe kulit hydrated, plump lan mengilap, technique vakum aman minimalake tamba. mundhut lan nyuda rasa nyeri kanthi ngoptimalake kacepetan injeksi.Dema & Star Vital Injector Mesotherapy Gun wis entuk sertifikat CFDA.Inovatif ora ana injeksi bocor 5 mode injeksi pilihan ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2